Skip to main content
Roki Balboa

Roki Balboa izazvao BEBU na BOKS MEČ! Čudno? Samo pogledajte TRENING malog dečaka! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Vidoe koji je ZAPALIO internet>!

Ova beba je postala internet senzacija, nakon što je njen tata objavio video snimak na kome trenira gledajući Silvestera Stalonea u njegovoj ulozi legendarnog boksera, Rokija Balboe.

Roki Balboa
Foto: Profimedia

Glumac se takođe oglasio, jer je bio oduševljen treningom malog Čarlija i, kroz šalu, rekao da će očigledno morati da se bori sa njim u 10. nastavku filma "Roki". 

FATALNA TEŽINA: Podigao teret od 500 KILOGRAMA i pao KAO POKOŠEN (VIDEO)

Stalone je izrazio svoje impresije na video snimak, gde ga beba imitira dok se on priprema za borbu u filmu "Roki 2". 70-godišnji glumac je objavio video na profile svojih društvenih mreža, uz tekst:

I ONI SU LJUDI! Zatvorenici su POBEGLI iz ćelije, ali ono što su tada uradili je NEVEROVATNO! (VIDEO)

- Mnogo sam ponosan na ovog klinca. Ovako mali uspeo je da dotakne srca mnogih. Možda ću čak morati i da se borim sa njim u filmu "Roki 10"!

S obzirom da mali Čarli uči od najboljeg, možda jednog dana zaista budemo i gledali ovaj meč. Pogledajte samo sa kojom posvećenošću obavlja redovan trening:

Glumac, koji je do sada ulogu Rokija igrao u čak sedam nastavaka filma je samo jedan od 2 miliona ljudi koji su apsolutno oduševljeni ovim video snimkom.

M*DA DO KOLENA! Žgoljavi je ušao u ring sa PROFI borcem - šta mislite, koliko je izdržao? (VIDEO)

Tata malog Čarlija je prvobitno objavio snimak ovog impresivnog treninga, uz tekst:

- Svaki put kada nas pita da "trenira sa Rokijem" oduševimo se. On svoj trening shvata veoma ozbiljno. Trening mu traje dva minuta i radio ga je cele godine!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
29 Beograd