fbpx
Skip to main content
Metalci slemuju i kreče

RUSE KOSE, RASPLETENE, BUJNE: Kada krečite - krečite! Ali stvarno (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen
Bila jednom jedna klupa i na klupi kanta, a u kanti četka. Da vam pričam ispočetka?

- Sine moj čupavi, mili, izrastao si u pravu momčinu. U dugokosog krakatog metalca! Umesto što po čitav dan slušaš sa ortacima one tvoje "drekavce", pametnije bi ti bilo da naučiš ponešto od oca. Da ti ruke osete ćaletov zanat, četku, moleraj, krečenje... Od toga živimo, majku li ti tvoju neradničku... Da ne kažem šta - za porodičnom govornicom je vikao čika Steva na svog naslednika, a iz kuhinje, u poslaničkom klubu, čula se mama Goca: "Bar da kažeš šta kad me već ne... Da ne kažem šta..."

Steva otpi gutljaj vode iz govornčke čaše i produži:

- Molim reakcijske elemente da ne opstruišu rad vredne nam porodične skupštine. Leći ćeš ti meni Grdana u krevet večeras, videćeš za taj tvoj dugački, lajavi jezik! Nego sinak, kažem, da naučiš zanat, da radiš. Da postaneš moler kao tvoj otac koji s četkom u ruci marlivo gradi za tebe bolju budućnost! A u tvojim rukama samo gitara i poneko pivo. Bar da piješ k'o čovek, nego si k'o curica. Džaba se dereš kad slušaš onu tvoju đavolju muziku. A za 'leba da zaradiš, to ne znaš - mogao bi Stevan tako "do sutra", ali mu je isteklo vreme za govor pred porodičnom skupštinom. A i sinak je zatražio repliku!

Metalac
Foto: Youtube Printscreen

- Hoću tata, biću majstor, biću vredan, bićeš ponosan. Gledaj šta je magija slemovanja, da ne kažem bengovanja. Samo da promenim ovaj radio "Donje Velenje"... Tako! Da ubacim moje drekavce u kasetaš... Tako! Kreeečeeenjeeeeeaaaahhh - prodra se naslednik, promuklo, metalski, i zaslemova, zabengova u paklenom ritmu "đavolje" muzike.

Pogledajte ekskluzivne snimke iz porodične skupštine u kojoj se raspravljalo o zakonu o radu, malim preduzećima i sitnom preduzetništvu. Da vidite kako je sin Zoran, mladi metalac, rešio da poveća bruto porodični dohodak! Nema odmora, majstorske ruke (a bome i vratovi) marljivo rade, a svetla budućnosti ih obasjavaju...

 

 

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
29 Beograd