fbpx
Skip to main content
Radovan Karadžić

SAMO ČEKAJU DA OSUDE NEKOG SRBINA: Evo ko bi sledeći mogao da se nađe na optuženičkoj klupi!

Foto: Profimedia
Haški tribunal je nedavno osudio Karadžića i Šešelja, u Hrvatskoj se očekuje početak suđenja Kapetanu Dragani i generalu Đukiću, u Sarajevu čekaju „tajming“ da podignu optužnicu protiv nekog od 150.000 ratnih zločinaca koji su nosili uniformu VRS...

Kad je već tako, da i ja dam svoj doprinos kažnjavanju srpskih zločinaca. Za početak predlažem podizanje optužnice protiv Marka Kraljevića. Od njega je sve i počelo. Kako je prva optužnica protiv osumnjičenog napisana još 1389. godine, a pre dve godine njegovim zločinima se bavio i Nele Karajlić, ovo je, pravno gledano, izmenjena i dopunjena optužnica.

NEĆE KOD KUMA! Šešelj ne ide na konsultacije kod Nikolića!

Dakle, osumnjičeni Kraljević kriv je:

Zato što je gazio Turke prvim srpskim tenkom od jedne konjske snage, marke Šarac. 

Zato što je dvoglave i troglave Arape ubijao tupim predmetom, marke buzdovan. 

Zato što je sistematski kršio ljudska i građanska prava Turaka Osmanlija, svesno zloupotrebljavajući to što nije bilo Saše Jankovića i Rodoljuba Šabića da ih zaštite.

Zato što je po unapred smišljenom zločinačkom planu, zajedno sa ocem Vukašinom i stricem Uglješom, napustio rodno Livno u Bosni i preselio se u Prilep i južnu Srbiju da bi preoravao drumove na Koridoru 10 i tako ne samo ugrožavao evroazijske integracije i pravo Turaka na slobodu kretanja, već i unapred kvario odnose između Makedonije i Bosne, a sve u cilju stvaranja Velike Srbije.

Hag, sudije, suđenje
Foto: Profimedia

Zaštićeni svedok Nataša Kandić Biserko tvrdi da je i Grdelička klisura ustvari jedna od Markovih brazdi, koju je ovaj zaorao kako bi mu bilo lakše da postavlja zasede i ubija nedužne janičare i ostale građane osmanske carevine. 

Otežavajuća okolnost je to što je osumnjičeni drumove preoravao iako ga je majka Jevrosima upozoravala da time krši međunarodno pravo i narušava prostorni i urbanistički plan Osmanske carevine.

Zato što je ubio albanskog junaka Musu Kesedžiju. Prvo je kavgu sa njim zametnuo u svetu nedelju, neradni dan, a onda ga, po savetu svoje ljubavnice Vile Ravijole, ubio nožem iz potaje. Zato što je Musinu glavu odneo caru u Stambol i za nju uzeo tri tovara blaga, što pokazuje da je bio plaćeni ubica i lovac na ucenjene glave.

Osumnjičeni Mrnjačević je vino pio po sistemu „pola pije, pola Šarcu daje“, čime je vršio dva krivična dela u sticaju: zlostavljanje nedužne životinje i vređanje njenih vjerskih osjećanja. Jer zaštićeni svedoci Mujo i Haso tvrde da je Šarac bio konj turskog porekla, a Marko ga je zarobio tako što je jednog kišnog popodneva mamuran izašao iz mehane i, samo radi toga da bi impresionirao krčmaricu Maru, posekao dvadesetak nedužnih Turaka, koji su pre toga mirno i nenasilno popalili nekoliko srpskih sela, a njihovo stanovništvo pobili ili poveli u roblje.

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
20 Beograd