Skip to main content
Tužna žena

SANDRINA ISPOVEST (1): Prevario je ženu sa mnom - a onda smo se venčali i nastao je PAKAO!

Foto: Profimedia/ilustracija
Da li sam predosećala...

Znam da će me mnogi osuditi zbog ovog što pišem, ali znajte - ja sam ga zaista volela. Lepi inženjer sa stanom u lepom delu Beograda, nežan u ophođenju i strastven ljubavnik. Upoznali smo se kada je došao na roditeljski sastanak njegovog sina u školu u kojoj predajem. Znala sam da je oženjen, da je dosta stariji od mene, ali od trenutka kada su nam se spojili pogledi shvatila sam da je to - to. Dobro, već duže vreme sam bila sama i žudela sam za muškim dodirom, sigurno je i to imalo uticaja.

Srećni par gleda televiziju
Foto: Profimedia/ilustracija

To što dobro izgledam mi je pomoglo da privučem njegovu pažnju. Posle jednog viđanja, završili smo kod mene u stanu i imali smo seks koji je trajao satima. On je bio dugo u braku i trebalo mu je malo oduška. 

Nastavili smo da se viđamo i uskoro nam je postalo jasno da je stvar ozbiljna. Njegova žena, inače flegmatična i beživotna osoba, savršeno mirno je primila vest o njegovom zahtevu za razvod. Rešili su to sporazumno, bez scena i suđenja, a dečak je pripao njoj. Bila sam presrećna što je sve tako lepo počelo za nas dvoje. I uvek sam se trudila da budem najbolja moguća maćeha za njegovog sina, kada je dolazio kod nas. 

Pročitajte OVDE Tanjinu erotsku ispovest.

Od našeg venčanja prošlo je tri godine i mogu da kažem da su uglavnom prolazile bez većih trzavica. Nisam pogrešila što se njega tiče i i dalje sam osećala ljubav, nadajući se i detetu sa njim. 

Međutim, problemi su baš u to vreme počeli. Njegov sin me je patološki mrzeo i sada je već stasao u mladića. Bio je pun hormona i besa... 

Nastavak Sandrine ispovesti pročitajte OVDE. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd