Skip to main content
Ispovesti

Seks u zbornici je najbolji. Pogotovo sa lepim profesorom matematike

Foto: SD/ilustracija
To je bio najbolji dopunski čas koji sam dobila.

Bila sam nervozna kada sam dobila posao u srednjoj školi u koju sam išla. Nije zato što mi je bilo loše u njoj. Profesori su me voleli (klasična štreberka), predsednica odeljenske zajednice i prva na republičkom nivou u matematičarskom takmičenju. Mislim da sada (imam 26) izgledam još bolje nego kad sam bila tinejdžerka.

Posle srednje sam upisala istoriju u Beogradu i na fakultetu mi se nije svidelo. Možda zato što sam sklonija prirodnim naukama. Trudila sam se samo zbog roditelja. Poslednje godine fakulteta odvojili su pare pa sam malo putovala po Evropi. Kada sam se vratila nisam mogla da nađem posao u Beogradu i nisam uspela da se skrasim pored pravog muškarca.

Vratila sam se u rodni grad, jer sam uz pomoć nekih veza uspela da nađem posao u mojoj srednjoj školi, kao profesorka istorije. Bilo mi je jako drago što u školi i dalje radi moj omiljeni profesor matematike. Znate već: pola devojaka iz škole je bilo zaljubljeno u njega. Mene je uvek podsećao na Gagu Nikolića.

Muškarac srednjih godina
Foto: Profimedia/ilustracija

Počeli smo da ćakulamo u zbornici svaki dan i uživao je da sluša moje priče o putovanjima po Evropi. Posle nekog vremena sam počela da se raspitujem za ličnije stvari. Rekao mi je da je i dalje neženja, iako su ga žene iz grada i okoline uporno spopadale.  Priznala sam mu da me podseća na Dragana Nikolića i shvatila da me i dalje neodoljivo privlači.

Problem je bio u tome što sam se pored njega osećala kao šiparica: stalno sam se smejuljila kao blesava, zarumenela bih se na najmanji kompliment i izbegavala sam da ostajemo nasamo.

Jedne večeri posle druge smene prišao mi je i upitao me je da li bih izašla na piće s njim. Sva sam porumenela (opet!) i odmah prihvatila. Posle nekoliko pića, ipak sam došla sebi i dosetila se da sam sada ozbiljna žena sa solidnim seksualnim iskustvom. Zagrlio me je i poveo za ruku u pravcu moje srednje škole.

- Imam ključ od zbornice. Mislim da je vreme za dopunski čas – rekao mi je. Moram da priznam da je seks bio žestok i veoma bezobrazan. Ono o čemu sam maštala kao devojka od 16 godina se konačno obistinilo.

Prošlo je tri godine od tada. Sada sam srećno udata žena, a i dete je na putu. A moje drugarice iz srednje škole me mrze zbog toga što sam "obrlatila" najboljeg frajera iz škole. Ponekad je lepo vratiti se u rodni grad. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd