fbpx
Skip to main content
Stiven Sigal

SIGAL NAKON DOBIJANJA SRPSKOG PASOŠA: Dovešću Holivud ovde!

Foto: Tanjug
Jedna od propraćenijih vesti ovih dana je svakako i primanje u srpsko državljanstvo proslavljenog američkog glumca Stivena Sigala, koji je u ekskluzivnom intervjuu Sputnjiku otkrio planove vezane za Srbiju.

- Mogu da uradim mnogo ovde. Zaista želim da dovedem Holivud u Srbiju. Želim da dovedem celu filmsku zajednicu ovde, da napravimo sjajnu filmsku infrastrukturu, nalik na holivudsku - kazao je Sigal.

Po njegovom mišljenju, Srbija ima takve pejzaže da dozvoljava filmadžijama da svaku scenu snime baš ovde. Sputnjik piše i da je spreman da preuzme kontrolu nad aikidom u Srbiji, ali i da izgradi budistički hram.

Sputnjik, ali i ostali svetski mediji, podsećaju da je Sigal dobio srpsko državljanstvo nakon što je par meseci bio u poseti Srbiji, opisujući sve njegove aktivnosti u našoj zemlji.

I prestižni časopis Foreign Policy pisao je o srpskom "poklonu" Sigalu, napominjući da je on veliki prijatelj Vladimira Putina, ali i da je Srbija, iako je viđeni član EU, politički povezana sa Rusijom.

Ovaj časopis se osvrće i na izjavu gradonačelnika Siniše Malog, koji je rekao da, "kad ugostite tako veliku zvezdu, koja voli našu zemlju i ljude u njoj, imate želju da vam se ona i vrati".

"Državljanstvo će tome definitivno pomoći", zaključuje časopis.

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd