Skip to main content
Petar Božić

SIGURAN: Partizan ne menja Božića!

Foto: MN Press
Svako ima prava na svoj stav, a ja sam uvek govorio da trener nije kriv kada košarkaš promaši šut, penal, kada mu ispadne lopta, kada... - rekao je Dragan Todorić, sportski direktor crno-belih

Samo 33 odsto uspešnosti posle 12. ABA kola za vernu armiju navijača Partizana je malo. Malo bez obzira na sve stvari koje su prethodile stvaranju tima. Besparica, ogromni dugovi koji su pretili da zakatanče klub, turbulentno leto, odlazak Danilovića, prve petorke, Vujoševića... Ovo jesu činjenice koje mogu da utiču na tim, ali da li baš i posle tri meseca? Partizan u ABA ligi ima četiri pobede, dva stranca i dvojac koji, kao zapeta puška, čeka da se vrati, kako se to kaže, iz povrede. No, koliko je za ovakav skor kriv Petar Božić, naslednik Duška Vujoševića?

- Svako ima prava na svoj stav, a ja sam uvek govorio da trener nije kriv kada košarkaš promaši šut, penal, kada mu ispadne lopta, kada... To nije na trenera – rekao je za Informer Dragan Todorić, sportski direktor crno-belih i dodao da klub neće menjati Božića.

- Kod nas za loš rezultat, a loš je, krive trenera. Ipak, moram da naglasim – Božić ima svu podršku uprave! Znate, kada smo krenuli s ovom sezonom bili smo svesni šta nas očekuje.

Komentari na društvenim mrežama, ali i kulorima, koji sugerišu da Božić nije zadovoljan Džamarom Vilsonom i da želi da ga promeni „obuzdao“ je Todorić:

- Ne planiramo da menjamo tim. Džamar je daleko od forme i ispod nivoa koji je pokazivao na Evrobasketu, ali mislim da će već protiv Olimpije da pokaže šta zna – završio je Todorić.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD košarka

SD fudbal

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd