Skip to main content
Škoda Superb

Škoda Superb Scout: Česi samo štancuju nove verzije!

Foto: newspress.co.uk
Već i vrapci na grani znaju da je nova Superb od krucijalnog značaj za Škodu, ali niko nije očekivao toliki broj novih verzija.

U poslednjih nekoliko meseci intenzivno smo pratili sve novosti vezane za novu Superb, i moramo priznati da smo čak i mi zbunjeni sa velikim brojem različitih verzija koje Škoda planira da ponudi tržištu. Zabunu dodatno unosi što se dobar deo ovih modela veoma malo razlikuje po spoljašnosti. (na slici se nalazi nova Škoda Superb)

To neće biti slučaj sa novim modelom, kako prenose strani mdiji. Naime, Škoda planira da izbaci na tržište Superb Scout koji će biti takozvani "soft off-road" model, tj pod će biti viši u odnosu na klasičnu verziju, a dobiće i drugačije plastične elementa, ne bi li joj se dao "agresivniji" izgled. Takođe ceo donji deo će biti ojačan, ukoliko neko stvarno reši da skrene sa asfaltiranog puta u prirodu. Scout će biti zasnovan na Combi modelu, tj. karavan verziji, a od opreme bi izdvojili XDS+ sistem koji može da koči sa pojedinačnim točkovima tokom vožnje i na taj način poveća stabilnost automobila u krivinama. Superb Scout bi trebalo na tržište da stigne negde tokom 2016. godine

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD noviteti

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd