Skip to main content
Slipknot - logo

SLIPKNOT: Priprema za izlazak 5. albuma! (VIDEO)

Foto: Facebook
Novi spot i nova pesma momaka iz Ajove!

Čuveni hevi metal bend sprema se polako za 21. oktobar, za kada je najavljeno objavljivanje petog albuma koji će nositi naziv ".5: The Gray Chapter". Na CD-u će se nalaziti 14 pesama, plus dve bonus pesme za deluks izdanje.

Pre 20 dana pušten je spot za pesmu "The Negative One", 13. na albumu, a pre svega nekoliko sati, pesma "The Devil In I" ugledala je svetlost dana. Četvrta pesma po redu razlikuje se od ranijih radova momaka pod maskama i u njoj se čuju tragovi švedskog melodičnog metala.

Kori Tejlor, pevač Slipknota, izjavio je kako je "The Devil In I" melodičnija, tamnija i jača od "The Negative One":

"To je nešto potpuno drugačije. Ljudi će poludeti kad to čuju."

Momcima je snimanje ".5: The Gray Chapter" prijalo, iako je to prvi album koji su radili bez Pola Greja, basiste koji je preminuo 2010. godine. Tejlor je povodom toga izjavio:

"Ovo nas je zbližilo. Kao da smo ponovo upoznavali jedan drugog. Svi smo žalili na svoj način i suočavali se sa situacijom na svoj način. Znajući da moramo da budemo zdrai i kreativni da bismo uleteli u ovo, uzeli smo na sebe da nadoknadimo prazninu tako što je svako od nas pomalo bio Pol. Svako je bio Pol na svoj način."

Slipknot je napravio i kasting za fanove koje žele da se pojave u spotu za "The Devil In I", uslovi su bili da budu stari između 20 i 35 godina i da im je "ok da budu upucani u bosu nogu".


+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
tiranija's picture

tiranija

The Devil In I je pobedila! Prejaka stvar! Jedva čekam da izađe album!

1 | 1

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd