fbpx
Skip to main content
Devojka pretražuje Pinterest

Smršajte uz Pinterest!

Pinterest nije samo portal za modu i stil – takođe može da vam pomogne da skinete suvišne kilograme!

Autorka knjige '' The Pinterest Diet: How to Pin Your Way Thin'' sugeriše kreiranje tabli na Pinterestu i da ih popunite slikama i informacijama usmerenih ka vašim ciljevima. Napravite sopstvene verzije dole predloženih tabli za ''životne promene''.

Pinterest logo

1. Tabla najboljih namirnica – Ova tabla treba da sadrži namirnice koje sadrže bar nešto od sledećeg: proteine, vlakna i zdrave masnoće. Takve namirnice vas održavaju sitim, što je ključno ako želite da smršate. Na primer: sveži sir, grčki jogurt, jagode, sardine, losos, jaja, piletinu, lubenicu, ovas...

2. Tabla za vežbanje – Treba da sadrži planove treninga, uputstva za vežbe i plejliste, a i recepte za pročišćavanje, poruke dnevne inspiracije i omiljene proizvode.

3. Tabla za svakodnevnu inspiraciju – Tabla 'mentalne ishrane', sa porukama kojima sami sebe motivišete da svakog dana napredujete na razne načine.

4. Šta treba znati – Može sadržati interesantne članke o zdravlju, najnovije vesti i blogove, tabele ishrane, kulinarske savete i slično.

5. Tabla omiljenih proizvoda – Zakačite na nju namirnice i sprave za fitnes, a pored toga možete okačiti i ideje i predloge za zdrave poklone!
(foxnews.com)

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Light intensity drizzle
1 Beograd