Skip to main content
Bijonse, Džej Zi i Solanž

ŠOK: Solanž napala Džej Zija zbog Rijane

Foto: SD/ilustracija
Nakon što je procureo video “napada”, javnost i mediji jako su uzburkani njegovim sadržajem. Solanž je napala Džej Zija iz nekoliko razloga.

Bijonsina rođena sestra Solanž, za sobom ima lepu karijeru. Sa svojih 27 godina, objavila je dva i  na pomolu je treći album oko čije se promocije, između ostalog, i digla frka. Solanž je u liftu nasrnula na Džej Zija pošto on nije održao obećanje i nije joj pomogao u karijeri – prenosi Daily Mail.

Nakon što je nasrnula na svog zeta na after žurci  Met Gala bala, ona je multi-milionerskog repera napala na nekoliko osnova.

Ona treba uskoro da objavi novi album, a nije se još uvek digla nikakva prašina oko toga, što je veoma loše. Svi znaju da je Solanž oduvek bila ljubomorna na Bijonse – prenose izvori bliski ovom muzičkom paru.

Drugi izvori prenose da njeno nezadovoljstvo dosadašnjom karijerom nije jedini i glavni razlog. Naime, Džej je prebacio Solanž to što ona stalno dovodi svoje društvo na razne žurke i ulazi na njegovo ime, što je postalo prilično opterećujuće.

Nakon što su se “pokačili” oko ovih par stvari, rešili su da idu kući i ušli u lift. Međutim, Bijonsin muž nije hteo kući, već je želeo da produži dalje na žurku koju je organizovala Rijana, na šta je pripita Solanž burno reagovala - Zašto jednostavno ne možeš da ideš pravo kući? A onda nastavila da govori sestri - Zašto tvoj muž mora da ide u klub?

Atmosfera je kulminirala kada joj je poznati reper odgovorio – Ti ćeš nešto da mi kažeš!

Zaključak cele priče je da su se stvari i odnosi između ove poznate dve sestre promenile nakon kritičnog videa koji je procureo u javnost. Solanž je obrisala sa Instagrama sve Bijonsine i Džej Zijeve slike, a vreme će pokazati da li ju je izbrisala i iz života. 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
9 Beograd