fbpx
Skip to main content
Bahat vozač u Južnoj Africi

SRAMOTA: Ovakvom ponašanju nema mesta u saobraćaju (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen
Na piću se karakter poznaje.

Pre nekoliko dana u Južnoj Africi desile su se dve sramotne stvari odjednom. Prva je incident zabeležen na video snimku. Očevidac, koji je snimak okačio na Jutjub, napisao je da je vlasnik Porschea bacio nešto kroz prozor i pogodio auto iza, na šta je vozač drugog automobila zatrubio. Pijan i nevaspitan kakav je, muškarac iz Porschea izašao je iz svog automobila na prvom semaforu i razbio prozor i retrovizor vozila koje je nešto ranije pogodio. 

Osoba čiji je snimak, takođe je napisala da je nasilnik potom napao nedužnog čoveka, ali taj deo nije sačuvan u video formatu. Druga sramota je reakcija službenika koji je primio poziv na broj 10111 (hitni pozivi u Južnoj Africi) jer je zatražio od pozivaoca da ode u policijsku stanicu i prijavi slučaj, umesto da je odmah registruje.

Da zlo prevlada dovoljno je da dobri stoje po strani. Hajde da razumemo običnog čoveka, najverovatnije učenog odmalena da se skloni u stranu kad vidi prepirku, mada nam je i to teško. Međutim, zar tako nešto smemo da istrpimo od čuvara reda? 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
16 Beograd