Skip to main content
Jovan Spasić

TUČA SRPSKIH STUDENATA NA KRUZERU: Zagrlio ga je, onda više puta izbo u stomak i sve zbog...

Foto: Facebook/Jovan Spasic Spale
Student Ekonomskog fakulteta iz Kragujevca Jovan Spasić oporavlja se u bolnici u Rimu od povreda nožem koje mu je zadao Kruševljanin Aleksandar S. tokom tuče studenata na apsolventskoj ekskurziji.

Do sukoba i tuče među studentima došlo je tokom žurke na palubi kruzera koji je iz Barselone plovio prema Rimu, a svemu je izgleda "kumovao" alkohol.

TUČA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Povređen Srbin, Albanac priveden

Jovanov otac Dragan, koji je odmah otputovao u Rim, u subotu je kazao da je njegov sin stabilno i da bi verovatno u sredu trebalo da bude prebačen na dalje lečenje u Srbiju.

- Dobro je, hvala bogu. Operisan je i sada je stabilno. U ponedeljak bi sa lekarima trebalo da pričamo o njegovom daljem oporavku i ukoliko sve bude dobro, Jovan će najverovatnije u sredu biti prebačen na dalje lečenje u Srbiju - kaže otac Dragan Spasić.

Pokušavao da razdvoji zavađene, pa nastradao

On kaže da mu je sin ispričao da nije učestvovao u tuči, već da je samo pokušao da razdvoji i smiri zavađene kolege.

Dragan priča da je njegovog sina napao mladić iz Kruševca, koji na ekskurziju nije išao kao apsolvent već je pravio društvo svojoj devojci.

Na žurki, koja je bila na palubi broda, uz dosta popijenog alkohola, došlo je do sukoba zbog devojke, jer su joj neki studenti navodno dobacivali. U sukobu koji je usledio Aleksandar je dohvatio nož.

Pravdao se da je bio pijan

Kada je Jovan pokušavao da smiri mladića koji je u ruci imao nož, ovaj ga je zagrlio a onda više puta ubo u stomak. On je kratko zadržan na brodu a potom je otišao za Kruševac.

- Pozvao me telefonom i pokušavao da se izvini. Pravda se da je bio pijan. Zar je pijanstvo opravdanje da mog sina izbode nožem i to bez ikakvog razloga - pita se Dragan.

UDARIO JE DEVOJČICU NA PEŠAČKOM PRELAZU! Onda su mu ostali vozači presudili na licu mesta (VIDEO)

Jedan od studenata iz Kragujevca, koji ne želi da mu se pominje ime, kaže da je tuča izbila oko 4 sata ujutro tokom žurke na palubi broda.

- Video sam kolegu koji je bio sav u krvi. Momci iz obezbeđenja su nam naredili da odmah siđemo s palube i odemo u svoje kabine. Šta je dalje bilo ne znam - priča ovaj student.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
26 Beograd