fbpx
Skip to main content
Čivava

INSTAGRAM ELITA: Šta se desi kada bogatašica izađe iz kuće sa psom? (FOTO)

Foto: Youtube Printscreen/georgiabharris
Sigurno ste nekada videli posebnu vrstu vremešnih bogatašica u pratnji svoje "dece" - nakinđurene gospođe čiji su mališani doterani poput svojih mamica. U gradskom prevozu se neko zabuni, pa im ustupi mesto u autobusu. Računaju, drži bebu, pa se onda iznenade kad vide da je bebi izrasla njuška. I da je malo čupavija. Na Zapadu je to drugačije...

Tamo čuvene "mamice" ne koriste gradski prevoz čak ni kada im je auto u kvaru, pogotovo ne kada idu sa svojim kučićima - svojom malom "decom". Ma, kakav drumski saobraćaj? Privatni avion je za bebicu!

Pas
Foto: Instagram/@richdogsofig

Preko sedam gora i sedam mora, sve dok se ne nađe najluksuznija plaža, a na njoj ih čeka privatna jahta. Hladno piće, omiljena knjiga...uživancija!

Pas na plaži
Foto: Instagram/@richdogsofig

Baš kao i mama, i bogati ljubimci vole da iskoriste svaki zračak sunca ne bi li "nabacili" bakarnu boju kojom će se pohvaliti na Instagramu.

Deca treba da imaju hobi, ali ne bilo kakav. To mora da bude neka prefinjena aktivnost, gde idu samo deca najfinijeg duštvenog krema. Pa da! Jahanje!

Pas jaše
Foto: Instagram/@richdogsofig

Svaka dobra majka će svoje dete da nagradi kada nešto uradi dobro. Ovo dete je na jahanju bilo odlično! Ostalo je ravnodušno, a konj je taj koji nije sačuvao hladnu glavu. Zašto mama ne bi svojoj lepotici kupila nešto podjednako prefinjeno kao što je ona?

Pas sa bundom
Foto: Instagram/@richdogsofig

Naravno, nakon napornog dana, sasvim je u redu opustiti se u prijatnoj večernjoj atmosferi...

Pas sa šampanjcem
Foto: Instagram/@richdogsofig

Ove spontane fotografije objavljene su na stranici "Bogati psi Instagrama". Moramo priznati, "težak" je ovaj pasji život, neudoban je ovaj "zeleni" krevet...

Pas sa parama
Foto: Instagram/@richdogsofig

 

SD ljubimci

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd