fbpx
Skip to main content
Evan Furnie

STVARNO NEMOJTE! Nemojte nikada na internetu da tražite prezime ovog NBA igrača!

Foto: MN Press
Ako ste baš odlučili... NEMOJTE!

Verujte nam na ovome i nikada, naravno bez preke potrebe, nemojte da na internet pretraživačima jurite za prezimenom NBA igrača Evana Furnijea. Ustvari, nemojte da tražite njegovo prezime koje se u originalu piše Fournier.

I samo smo se uverili u ovo kada smo, eto, povedeni pričom o njegovih 30 poena datih Pelikansima pre dvadestak dana rešili da saznamo koju više o francuskom reprezentativcu s solidnim NBA stažom. Sadašnji igrač Orlanda i sam ne preporučuje da se traga po internetu ukoliko samo ukucate prezime.

Da se odmah razumemo, nije u pitanju šala iako je Evanov nadimak „Never Google“ (Nikada ne guglaj) ili „Don't Google“? Pa, Fournier je prvi deo medicinskog problema. Ogromnog problema! U pitanju je opasna gangrena koja uglavnom „napada“ starije muškarce, ali ne zaobilazi ni decu, ni žene. Furnierova gangrena je otkrivena 1764. godine, a prvi je o njoj pisao francuski venerolog Žan Alfred Furnie. Od tada se zna da se ova opaka gangrena javlja kod osoba koje „vole“ da preteraju s alkoholom, ali i dijabetičara. Bolest izaziva miks infekcija aerobnih i anaerobnih bakterija i smrt je neretko krajnji rezultat!

Slike koje prezentuju gangrenu su neverovatne i stvarno nema potrebe da ih gledate. Ako i dalje imate neverovatnu želju... onda OVDE pogledajte o čemu van pričamo!

Pročitajte i:

SD košarka

SD fudbal

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd