fbpx
Skip to main content
Nevesta

SUDBONOSNO DA: Pogledajte bračni horoskop i odredite datum za dan "D"

Foto: Tumblr/ilustracija
Nepovoljan nam je horoskop, pomeramo datum venčanja!

Kao i vaš datum rođenja, tako je bitan i datum venčanja. Horoskopski znak tog dana mnogo toga može da kaže o vašoj zajedničkoj budućnosti – u dobru i u zlu. Naučite kako da živite zajedno u sreći i veselju, uz astrološke savete. I, naravno, pazite kako birate datum za venčanje!

BRAK U OVNU (datum venčanja: 21. mart- 19. april)

Ovan je avanturistički, smeo i nezavistan znak. Ako se obavežete u ovom periodu napredovaćete kao individualci, bez rizika da izgubite sebe u toj vezi. Vaš brak će biti pun spontanosti – putovanja u poslednjem trenutku, uzbudljive večere, neočekivana romantična iznenađenja. Ipak, pazite da ne postanete previše takmičarski nastrojeni, jer su parovi venčani u Ovnu često baš takvi.

BRAK U BIKU (datum venčanja: 20. april – 20. maj)

Bik je esktremno senzualan i dekadentan. Uživaćete sa suprugom u najfinijim stvarima i definitivno se nećete plašiti da zadovoljite svoju glad za luksuzom. Dobra vest: sudbina je odredila da vas čeka brak na čvrstom temelju. Trebalo bi da obratite pažnju i da se ne ušuškate u svakodnevicu – spojite neke stvari i isprobajte nove – u spavaćoj sobi i van nje.

Zagrljeni venčani par
Foto: Facebook

BRAK U BLIZANCIMA (datum venčanja 21. maj – 20. jun)

Za parove koji su venčani u znaku Blizanaca najvažnija je komunikacija. Vaš brak je pričljiv i vi umete da održite dijalog. Pošto žudite za raznovrsnošću, održite brak zanimljivim tako što ćete zajedno učestvovati u novim aktivnostima. Prijavite se na egzotični kurs kuvanja, naučite da surfujete ili idite na skakanje padobranom, ali pazite da se ne raspete u previše pravaca. Zapamtite da je vaše zajedničko vreme prioritet.

BRAK U RAKU (datum venčanja: 21. jun – 22. jul)

Što se Rakova tiče, dom je tamo gde im je srce. Volite da razmazite supruga, kao i on vas, pa makar tako što ćete kuvati zajedno. Imaćete mnogo slatkih nadimaka jedno za drugo, iako vam je to možda sad nezamislivo. Postoji opasnost da se previše posvetite jedno drugom, tako da postanete i cimeri i najbolji drugari. Izađite, ostanite interaktivni i povezani sa prijateljima i porodicom.

BRAK U LAVU (datum venčanja: 23. jul – 22. avgust)

Parovi venčani u Lavu često imaju veoma dramatičan, teatralan i strastven brak. Oboje imate jake stavove i nimalo se ne stidite da ih podelite sa partnerom. Iako je odlično to što ima dosta romantike i strasti, imate naviku da ponekad budete previše dramatični što može dovesti do borbe za prevlast. Nemojte naređivati i šefovati jedno drugom!

Mladenci na venčanju
Foto: Facebook

BRAK U DEVICI (datum venčanja: 23. avgust – 22. septembar)

Devica je izuzetno organizovan, prefinjen i zdrav znak. Vi i vaš partner obraćate pažnju na sitnice i detalji su vam veoma važni. On je vaš najstrastveniji navijač, kao i vi njegov, pa je međusobno ispomaganje za vas prirodno stanje stvari. Obratite pažnju na to što ponekad umete da budete cepidlaka i da, posvećeni nebitnim detaljima, izgubite širi pregled nekog problema.

BRAK U VAGI (datum venčanja: 23. septembar – 22. oktobar)

Vaga je znak koji vlada brakom i verovatno je zato oktobar mesec kada se zakazuje najveći broj venčanja. Brakovi u ovom znaku su, gle čuda, izbalansirani – oba partnera daju i uzimaju i veza im je veliki prioritet. Ipak, opasnost leži u gubitku individualnosti. Probijte mehur i radite neke stvari sami.

BRAK U ŠKORPIJI (datum venčanja: 23. oktobar – 21. novembar)

Škorpija je seksi i intenzivna. U vašem braku postojaće mnogo intime i strasti i ne bi trebalo da imate problema sa održavanjem romantike u životu tokom godina. Škorpija je takođe i znak moći i kontrole, pa bi mogla da iskrsnu neka ljubomorna pitanja. Budite oprezni i potrudite se da razgovarate ako se osećate povređeno. Nemojte dozvoliti da nadjačavanje upropasti vaš brak.

Venčanje
Foto: Facebook

BRAK U STRELCU (22. novembar – 21. decembar)

Par u Strelcu voli da izlazi, oni su svetski putnici i ljubitelji avanture. Najverovatnije ćete mnogo putovati. Stalno učite i idete na kojekakve kurseve i oboje ste neverovatno otvorenog uma. Ipak, ponekad previše rizikujete, naročito finansijski. Pokušajte da ne živite na ivici i da održite brak.

BRAK U JARCU (datum venčanja: 22. decembar – 19. januar)

Jarac je znak tradicije, pa su zato venčanja uglavnom u onim danima oko Nove godine i Božića. Vama i vašem partneru najbitnije je nasleđe i čast koju mu odajete. Volite praznike i tradiciju koju pamtite iz detinjstva. Ipak, morate oboje da poradite na tome da naučite da uživate u sadašnjosti, umesto što uvek planirate budućnosti.

BRAK U VODOLIJI (datum venčanja: 20. januar – 18. februar)

Brak u Vodoliji se najbolje može opisati kao nekonvencionalan, neobičan i moderan. Vi ste jedno drugome najbolji prijatelj, ali ste i veoma društveni i volite da organizujete žurke. Uživate u izlascima i gužvi. Da biste ojačali brak, bitno je da obezbedite dovoljno vreme za vas dvoje.

BRAK U RIBAMA (datum venčanja: 19. februar – 20. mart)

Ribe su znak vezan za fantaziju, maštu, kreativnost i romantiku. Nema sumnje da ste neverovatne sanjalice, pa možete da očekujete obnove zaveta i putovanja na kojima ćete proslavljati jubileje. Ipak, pazite da ne odlutate previše od realnosti. Ne želite da dopustite emocijama da uzdrmaju temelje vašeg braka zbog preteranog posvećivanja kreativnim naporima.

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd