Skip to main content
Šeron i Majk Tirni

Supruga je uzela britvu da mu ukloni "šumicu": Ruka je zadrhtala i ZAČUO SE NJEGOV URLIK

Foto: facebook.com/michael.e.tierney
Majk je želeo da ukloni stidne dlačice, kako bi mu penis prividno dobio na dužini. Umesto toga...

Supružnici Šeron i Majk Tirni iz Sidneja redovno depiliraju jedno drugo, a tom prilikom ne zaobilaze ni najintimnije delove tela.

Kako pričaju za Dejli mejl, jednom mesečno izdvoje vreme za lepotu tela. Šeron (45) čupa obrve svom 40-godišnjem mužu, vadi mu dlačice iz nosa, a naročito se brine za njegove stidne dlačice.

S druge strane, Majk depilira Šeron ispod pazuha, skida joj dlačice s nogu, iznad gornje usne i sa brade, ponekad joj sredi trepavice, a povremeno joj dole uradi i "brazilku".

Ali Šeron priznaje da je jednom dogodila nimalo ugodna nezgoda prilikom intimnog depiliranja. Majk je želeo da ukloni stidne dlačice kako bi njegov polni ud prividno dobio na dužini. Šeron je uzela britvu, a sa oštrice je skinula zaštitni deo kako bi što bolje skratila dlačice. U jednom momentu Majk je počeo da vrišti od bolova kada ga je supruga gadno posekla u predelu testisa.

"Pa samo sam htela da mu produžim penis. Mislim, nije da nije velik, ali to svi muškarci žele, zar ne?", pravda se Šeron, dodajući da se ona i Majk međusobno "obrađuju" već 13 godina. 

Šeron kaže da nakon nezgode sa rezom na skrotumu, Majk ipak nije morao u bolnicu. 

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
27 Beograd