fbpx
Skip to main content
Džon Hari

SVE ŠTO (NE) ZNATE O ZAVISNOSTI: -Suprotnost zavisnosti nije treznost, već povezanost! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen / TED
Većina pretpostavki koje imate o zavisnosti su pogrešne. Prihvatite nove ideje, kako biste prihvatili voljene sa zavisnošću i pomogli im.

Neverovatno je koliko će se sve činjenice i istina koju mislite da znate o bolestima zavisnosti i o zavisnicima od droge, izokrenuti kada budete shvatili koliko ćete naučiti iz ovog video snimka i predavanja ovog čoveka, Džon Harija.

Šta je ono što zaista izaziva zavisnosti? Sve od kokaina, do pametnih telefona, i kako tu zavisnost možemo da prevaziđemo?

Džon Hari
Foto: Youtube Printscreen / TED

Džon Hari je iz prve ruke video da naše metode i načini lečenja ne funkcionišu, naprotiv. Posmatrao je voljene ljude kako se muče sa zavisnošću i ne uspevaju da je pobede. Počeo je da se pita zašto se služimo metodama kojima se služimo, i postoji li bolji način.

Dok priča, sa veoma emotivne i lične polazne tačke, govori o tome kako su ga njegova pitanja odvela preko celog sveta i kako je došao do veoma iznenađujućih, smislenih i prosvetljujućih odgovora kada je u pitanju ovaj, do sada, nereševi problem.

ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA PROGOVORILA! Pevačica objavila snimak iz BOLNIČKOG kreveta

- Suprotnost zavisnosti nije treznost. Suprotnost zavisnosti je povezanost. - je snažna poruka kojom Džon završava svoje izlaganje.

Prevod predavanja možete pronaći OVDE, a ovaj video snimak, koji će vas sigurno nagnati na razmišljanje i pružiti uvid iz drugog ugla kako biste možda pomogli i vašoj voljenoj osobi, pogledajte ispod teksta:

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd