fbpx
Skip to main content
Publika

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE PRED BEER FEST: Izmene u muzičkom programu i režimu saobraćaja

Foto: Srbija Danas
Ovogodišnji, XIII Belgrade Beer Fest počeće u sredu19. i trajaće do nedelje, 23. avgusta 2015. godine, na beogradskom Ušću.Svih pet festivalskih dana ulaz će biti besplatan.

Najveći pivski i muzički festival u Istočnoj Evropi i ovog avgusta spreman je da prihvati 700 hiljada posetilaca i pruži pet dana vrhunske zabave i uživanja u muzici i najraznovrsnijoj ponudi piva u zemlji. Ove godine dostigli smo rekord – posetioci će moći na jednom mestu da probaju preko 150 vrsta piva iz 40 zemalja sveta.

Tokom pet dana festivala očekuju vas nastupi preko 30 izvođača i bendova, kao i dva svetski poznata DJ-a.

Izmene u muzičkom programu

U odnosu na već objavljen muzički program, skrećemo pažnju da je došlo do izvesnih promena. Prema finalnom programugrupa Bad Copy nastupa u četvrtak (22.25h), aKristali u petak (20.45h). Takođe su promenjeni termini grupamaKerber, koja nastupa u petak (21.45h) iGalija, u subotu od 21h. I na kraju, bend Vampiri će se pojaviti na glavnoj bini u 20h u subotu, dok Neverne bebe nastupaju od 20h u nedelju.

Program Beer Fest 2015. godine
Foto: Promo

Plaćanje festivalskom karticom

I ove godine piće i suveniri će moći da se plaćaju isključivo festivalskom karticom, dok će hrana i duvanski proizvodi moći da se kupe gotovinom. Prvi, minimalni iznos za uplatu je 300 dinara, od čega je 100 dinara na ime depozita, koji se u celosti vraća prilikom refundacije sredstava.

Posetioci će festivalske kartice moći da iznajme na 13 vidno označenih prodajnih mesta, gde će u toku festivala moći i da dopune svoje kartice, kao i da po završenom korišćenju vrate karticu i refudiraju preostala sredstva. Važna napomena je da se samo uz račun koji se dobije prilikom iznajmljivanja kartice mogu refundirati preostala sredstva. Najviši iznos koji može da se refundira tokom trajanja festivala je 2.000 dinara.

Izmene u režimu saobraćaja

U toku pet dana održavanja festivala u periodu od 18 do 04h za saobraćajće biti zatvorene uliceUšće na delu od Poslovnog centra »Ušće« do Bulevara Nikole Tesle uključujući i deo pored Dunava, zatim Bulevar Nikole Tesle na delu od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta. Obaveštavamo i sve vlasnike vozila koja su propisno parkirana na prostoru ulice Ušće u zoni šetališta, da u ovom periodu treba da uklone svoja vozila.

U istom periodu biće promenjen i režim gradskog prevoza, tako da će se vozila javnog gradskog saobraćaja kretati izmenjenom trasom, i to:

Vozila javnog prevoza sa linija broj15, 84, 704 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta, u oba smera, u navedenom periodu kretati Bulevarom Mihajla Pupina i ulicom Trešnjinog cveta i dalje redovnom trasom.

Linija javnog prevoza broj 60 će saobraćati sledećom trasom: u smeru ka okretnici »Novi Beograd-Toplana«: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica.

Mapa Beer Fest
Foto: Promo

Sve dodatne informacije možete pronaći ovde.

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd