fbpx
Skip to main content
tanja savic

Tanja Savić se vraća u Srbiju, ali bez dece

Foto: Srbija Danas
Pevačica pakuje kofere za dolazak u Srbiju zbog poslovnih obaveza i snimanja novih pesama tokom aprila.

Teška srca ona će napustiti sinove Maksima (3) i Đorđa (2), kao i supruga Dušana Jovančevića, koji će ostati uz svoju majku da bi lakše podnela bol zbog gubitka supruga, koji je preminuo prošle nedelje.

Tanja Savić je već odlagala dolazak u Beograd, ali je sada primorana da se vrati kako njena muzička karijera ne bi trpela, kao što je to bio slučaj prethodnih godina tokom kojih je boravila u Golden Kostu posvećena porodici. Razgovarajući sa čelnicima produkcije „Granda“, shvatila je da velike pauze u poslu nisu dobre i odlučila je da dođe u Srbiju.

Ona vrlo teško podnosi razdvojenost od sinova, tako da je čeka težak period.

''Tanja sada dolazi zato što mora da snimi duet sa Slavicom Ćukteraš, a još desetog marta je bilo zakazano da bude u Beogradu zbog toga. Slavica je nestrpljivo čeka jer je ovo dobar period za promociju nove pesme koja pretenduje da bude letnji hit. Uz to ima u planu da snimi još jednu novu pesmu'', kaže za „Blic“ jedna od Tanjinih koleginica.

Zvezda „Granda“ retko govori o privatnom životu, te je početkom februara kada je otputovala u Australiju navela da idu na odmor u Dubai. Međutim, mediji su brzo otkrili da su otišli kod Dušanove familije zbog bolesti njegovog oca, koji je nedavno i preminuo.

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
12 Beograd