fbpx
Skip to main content
Test šumice

TEST ŠUMICE: Evo šta vaša intimna frizura govori o vašim seksualnim sklonostima (FOTO)

Foto: SD/ilustracija
Pronađite se i saznajte.

Sedamdesete su davno prošle, pa tako većina modernih žena radi neku vrstu "uređenja eksterijera" kada su intimne frizure u pitanju. S obzirom na to da je u pitanju veoma osetljivo područje, žene ovaj predeo obično oblikuju same, a izuzetak je popularna "brazilka" (broj 7) za koju valja otići kod kozmetičara kako bi bila valjano napravljena.

Možda niste svesne zbog čega ste se odlučile za određenu "frizuru", ali teorija kaže kako je ona odraz vaših seksualnih sklonosti. Pronađite se na ilustraciji a u nastavku pročitajte šta to o vama govori vaš izbor.

Test šumice
Foto: SD/ilustracija

1. Pista za sletanje

Seks je za vas nešto što vas tera dalje u životu, a tabui su tu kako biste ih prekršili. Iako u tom smislu dobijate maksimum u pogledu fizičkog užitka, trebalo bi da pripazite da pri tom ljubav i osećanja ne „izvuku deblji kraj”.

2. Čiroki

S partnerom koga volite rado ćete i otvoreno realizovati svoje najskrivenije želje, što ne znači da ste spremni da sve isprobate. Stvorili ste izvesne granice koje počivaju na samopoštovanju i poštovanju prema vašem partneru.

3. Čaša za martini

Seks je za vas nedeljivo povezan s najdubljim osećanjima pa ste u krevetu potpuno nesebični - pod pretpostavkom da je ljubavna igra nežna i emocionalna. Više se otvorite prema strasti - to će obogatiti vaš ljubavni život! 

4. Bermudski trougao

Seks jeste sastavni deo vašeg života, ali ne i svakodnevna žudnja. Vi jednostavno imate blokadu kada je u pitanju seksualno otvaranje partneru. Previše ste stegnuti i stidljivi. Ali, ne brinite, niste nepopravljiv slučaj. Opustite se i probajte da razgovarate sa njim o svemu što vas muči.

5. Poštanska markica

Znate da pobegnete od rutine kako biste začinili vaš seksualni život. Vi ste elegantna, ženstvena zavodnica koja je seksi magnet za muškarce upravo zbog spoja vaše nežne i divlje prirode. Ipak, nekada se previše prepuštate partneru, jer u ljubavi često znate da zaboravite na sopstvene želje. Zato, slobodno sami povedite kolo strasti.

6. Srce 

Neustrašivost u krevetu je mač kojim pokoravate pripadnike muškog roda. Međutim, to vaše oružje ima dve oštrice, zato pazite da se sami ne isečete na njega. Taman kada pomislite da li je moguće da postoji loša strana žive seksi igračke poput vas, kojoj nijedna poza ili seksualna pustolovina nije strana, upozoravamo da vaša sebičnost nekada može da odbije partnera.

7. Brazilka

Muškarce pali vaš potpuno otvoren stav prema seksu. Razmislite, ipak, o tome da povremeno promenite ritam, u korist sporije, intimnije telesne ljubavi. Avanturistički duh deo je idealnog ljubavnog doživljaja, istina je, ali u tišim trenucima dvoje ljudi se povezuju i telesno i duhovno, zbog čega vaš trenutak postaje još intenzivniji.

8. Neobuzdani šumarak (nije na ilustraciji)

Vi ste osoba koja ume da rasplamsa plamen, kada je u pitanju divlja strast u budoaru. Pored toga, vi otkrivate i svoju senzualnu stranu - na primer, poljubićete ga nežno u toku uzavrele akcije. Prepustićete se svojim primalnim instinktima, što je muškarcima vrlo uzbudljivo, ali pored toga vi ostajete emotivno povezani sa njima i na taj način negujete bliskost. Tako nijedno od vas dvoje ne napušta postelju bez osmeha.

Seks
Foto: Profimedia

Izbegnite ove 3 česte greške u seksu i postanite BOGINJA među čaršafima, više saznajte OVDE.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
6 Beograd