Skip to main content
Janko Tipsarević

Tipsarević izbrisan s ATP liste

Foto: MN Press
Kada se oporavi i ukoliko odluči da nastavi s tenisom Janko neće krenuti od nule, kao recimo Viktor Troicki, pošto ima „zaštićen rejting“.

Duga pauza i povreda pete Janka Tipsarevića, koja i dalje nije sanirana, ostavila je posledice, a posle 14 godina Jankovo ime je izbrisano s ATP liste!

Janko je poslednji put na terenu bio u oktobru 2013. godine i to u Valensiji. Tamo je i počeo „tamni vilajet“ i problem s famoznom petom.

 

Loading

It was a complicated surgery(cause there was so much damage "inside")but it went well.Really happy I've done it and cant wait to get back on the court.Thanks for the support guys

View on Instagram

Podsetiomo, naš Dejvis kup reprezentativac je od tada dva puta bio na operaciji, a u jednom momentu se spekulisalo da ima, ne daj Bože, maligni tumor. Usput, na ATP listi njegovo ime se pojavilo septembra 2000. i to na 1.078 mestu. Poslednji plasman, nekada osmog igrača sveta i tenisera koji je osvojio četiri turnira, bio mu je prošle nedelja kada se njegovo ime nalazilo na poziciji 1.027. Sada je skinut.

Međutim, kada se oporavi i ukoliko odluči da nastavi s tenisom Janko neće krenuti od nule, kao recimo Viktor Troicki, pošto ima „zaštićen rejting“.  Iako on važi samo nekoliko nedelja/turnira jasno je da je Janku data prilika da se lakše domogne jačih turnira na kojima može osvojiti dovoljno poena da se brže nađe na listi.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd