Skip to main content
Zgodna devojka

TOP 5 Youtube videa za vežbanje: Fitnes ikone znaju kako

Foto: Profimedia
Jednostavno rešenje za sve one koji nemaju vremena za odlazak u fitnes centar, bazen ili trčanje je vežbanje kod kuće. Kako bi vam olakšali potragu za najefikasnijim vežbama, pronašli smo za vas nekoliko YouTube videa koje možete korititi kada god želite

1. Džilijan Majkls - Džilijan Majkls je jedna od najpopularnijih trenera i modela na svetu, piše zena.hr., pa je s pravom nazivaju kraljicom modernog fitnesa. Prodala je toliko DVD – jeva, gotovo kao diskografske kuće, odličan je motivator i postiže vrhunske rezultate sa svojim klijentima.

2. Fitnes Blender  - Video koji donosi jednostavne i informativne korake, savete profesionalnih fitnes instruktora, a ujedno pruža dovoljno motivacije da vežbate svaki dan. Traje samo deset minuta, a jako je koristan i vremenom donosi rezultate.

3. Tifani Rot - Odlične vežbe za one koji žele izgubiti centimetre u struku. Trening je fokusiran na kardio, aerobik i ples. Iako se čini jednostavno, prilično ćete se oznojiti i postići super rezultate.

4. Rebeka Borucki i vežba za 4 minuta - Majka četvoro dece, fitnes i joga instruktorka pokazuje vam šta je sve potrebno za fit i zdrav način života. Ove vežbe su kratke, ali intenzivne, te stvarno deluju ako ih se pridržavate kako treba. Izdvojite četiri minuta dnevno i učvrstite svoje telo.

5. Sara Fit  - Ako želite da se koncentrišete samo na područje ruku, ove jednostavne i super vežbe su za vas.

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
26 Beograd