fbpx
Skip to main content
Al Bielek

ON TVRDI DA JE BIO U BUDUĆNOSTI: Živeo je u 2749. godini i sada priča šta je video! (VIDEO)

Foto: youtube/CHANNEL3X
Zvuči neverovatno, ali jedan čovek tvrdi da je bio u budućnosti. Ono što najviše privlači pažnju je to da sve događaje koje je opisao dešavaju se i sada u sadašnjem vremenu. Novi Svetski poredak i razarajuće klimatske promene.

Al Bielek priča o onome čega se seća za svojih 6 nedelja provedenih u 2137. godini i 2 godine koje je proveo u 2749. 

"Monatuk projekat" je serija tajnih projekata SAD sprobedenih u kampu Hero ili Montauk Fors Stanica na Long Ajlendu u svrhu razvoja psihološke tehnike ratovanja i egzotična istraživanja, uključujući i putovanje kroz vreme. Žak Vale opisuje navode o ovom projektu kao izdanak priča o Filadelfija Eksperimentu.

Al opisuje čega se seća nakon što je skočio sa U.S.S Eldridga, 13. avgusta 1943. godine.

Našao se sa svojim bratom, Dankanom Kameronom, u bolnici u budućnosti. Tamo je bio 6 nedelja i oporavljao se od povreda zračenja.

Medicinski sistem u toj budućnosti koristi vibracione i svetlosne tretmane. Tv programi su edukativni i informativni.

Tada je primetio da se Zemlja dosta promenila usled geografskih promena koje su počele početkom 21. veka do 2025. godine. Obala i unutrašnjost SAD i Evrope drastično se razlikuje od onoga što mi sada poznajemo.

Al Bielek
Foto: Printscreen/Question Everything

Nivo vode je porastao i Florida je svedena na samo delić. Atlanta je na samo 3 milje od okeana. Infrastruktura SAD je propala. SAD i Kanada više nisu nacije. Centralna vlast je nestala.

Svetska populacija svedena je na 300 miliona. SAD ima oko 50 miliona stanovnika. On tvrdi da je u periodu od 1954. godine do 2000. vlada SAD radila sa vanzemaljcima kako bi stekla uvid u njihovu tehnologiju i unapredila sopstvenu.

Problemi su počeli između 2003-2005. godine. Novi svetski poredak uzimao je mah širom planete, ali onda se razvio rat. U jednom trenutku rat je izbio između Rusa/Kineza protiv SAD/Evrope. Veliki broj gradova u SAD je uništen. Novi svetski poredak je propao. Vlada ima tehnologiju da smanji štetu zračenja i nuklearni otpad u roku od nekoliko dana, čak i sada, ali odbijaju da ga koriste iz političkih razloga. U budućnosti, tehnologija se koristi za čišćenje od radijacije zbog Trećeg svetskog rata.

Al Bielek
Foto: Printscreen/The Kepler Telescope Channel

Zatim se odjednom, neobjašnjivo našao u 2749. godini. On govori i šta je sve saznao dok je bio tamo. Vraćen je u 2137. godinu da pokupi Dankana, nakon čega su obojica odvedeni u 1983. 

U pričama iz budućnosti ima i plitajućih gradova koji mogu da se pomeraju na različite delove Zemlje.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
22 Beograd