Skip to main content
Bijonse kocka

UGLEDALA SE NA BIJONSE I PRIMENILA NJENU DIJETU: "Umrla sam od gladi, doslovno!"

Foto: Profimedia
Novinarka medija Huffington post Mišel Persad nedavno se odlučila da u ishrani primeni dijetu koju slavna zvezda Bijonse drži godinama pred važne događaje.

- Pre nekoliko nedelja pronašla sam na Interentu tu dijietu za koju kažu da je mnogo delotvorna. Kako se približila Nedelja mode koju sam pratila, rešila sam da probam njenu čuvenu vegansku dijetu – priča Mišel.

Poznati holivudski nutricionista Marko Borges je ovu dijetu kreirao baš za Bijonse i Džej Zia kako bi brzo skinuli nekoliko kilograma. Dijeta traje 22 dana.

Bijonse Gremi
Foto: Tumblr/fuckyesbeyonce

- Tri nedelje sam morala da apstiniram od mlečnih proizvoda, meso, jaja i sve slatkiše na svom dugogodišnjem meniju. Imam tri obroka dnevno, a sve to me je koštalo oko 600 dolara. Za doručak sam jela kakao puding sa čia semenjem, ručak je podrazumevao pirinač sa povrćem, a večera salate – objašnjava mlada novinarka i dodaje da ju je zapravo spasio njen omiljeni keks koji je pronašla u toj veganskoj ishrani, zahvaljujući kojem je često zavaravala glad.

Posle tri nedelje, smršala je 5 kilograma i to na "pravim mestima", a najviše u predelu stomaka.

- Umirala sam od gladi, doslovno. Bila je to prava psihička borba koju sam vodila sa sobom. Međutim, ujedno sam osetila da sam na poslu postala produktivnija – govori Mišel i zaključuje da nikada više neće primeniti ovakvu dijetu, jer nije vredna da se toliko odričemo hrane. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
34 Beograd