Skip to main content
Kišobran ''Parking servis''

UHVATIO VAS JE PLJUSAK? Ostavite depozit i pozajmite kišobran

Foto: Srbija Danas
Beograd - Na 14 parking objekata JKP „Parking servis" Beograd mogu se, u slučaju potrebe, „pozajmiti" kišobrani.

Uz ostavljanje depozita od 300 dinara, korisnici kišobrane mogu da pozajme u garažama „Obilićev venac" gde ce na raspolaganju nalazi 29 komada, zatim „Zeleni venac" sa 19 kišobrana, u „Masarikovoj" 20, „Pionirskom parku" 19, „Botanička bašta" - 4, „Vukov spomenik" - 7 i „Dr Aleksandra Kostića" - 8 i na parkiralištima „Slavija" - 5, „Milan Gale Muškatirović" - 9, „Ada Ciganlija" - 5, „Kapetanija" - 6, „Donji grad" - 50, „VMA" - 5 i „Cvetkova pijaca" - 3. Tako da je za ovu sezonu obezbeđeno više kišobrana nego prošle godine, odnosno 146, na 14 objekata.

Kišobran ''Parking servis''
Foto: Srbija Danas

Prilikom rentiranja kišobrana korisnici daju svoje ime i prezime i potpisuju revers. Rok za vraćanje kišobrana je dva dana. Po vraćanju ispravnog kišobrana u naznačenom roku korisnik dobija natrag depozit. U slučaju da prekorači rok ili vrati neispravan ili polomljen kišobran, korisniku se ne vraća depozit.

Najviše kišobrana se nalazi u garažama u centru grada, dakle u „Obilićevom vencu“, „Zelenom vencu“, „Pionirskom parku“ i „Masarikovoj“, s obzirom na to da je tamo i potražnja zahvaljujući broju ljudi, najveća.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd