fbpx
Skip to main content
Čudovište u jezeru

UKLETO JEZERO? Ispovest žene koja je videla NEŠTO JEZIVO što će PAMTITI ceo život! (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/@Lake_Fun
Priča koja ledi krv u žilama!

Jezero Champlain koje se nalazi na granici između Kanade i Sjedinjenih Američkih Država ima oko desetak zaliva i 70 ostrva. Odavno se spekuliše da u ovom jezeru živi neko čudovište. Očevidci čak navode da čudovište ima omiljena mesta na jezeru. Nakon što ga je Samuel de Champlain video 1609. godine, misteriozno biće se pojavilo još nekoliko puta.

1887. godine, videla ga je grupa radnika na železnici. A onda se čudovište izgleda iz nekog razloga povuklo i skrivalo se više od stotinu godina. U 20. veku, ovo čudovište je napokon postalo slavno. Godine 1930. popravljen je auto-put 22 uz obalu zaliva. Turista je bilo sve više pa su i viđenja bila češća. Tada je ovo misteriozno stvorenje dobilo svoje ime - "Champ".

DEMON U VATIKANU! Čekao da uđe u crkvu i slučajno snimio nešto što LEDI KRV U ŽILAMA (VIDEO)

Champ je uskoro postao glavna atrakcija od Port Henryja do Burlingtona. Čak postoji i ploča iz osamdesetih godina na koju se upisuju imena svih onih koji su videli Champa, prenose hrvatski mediji.

Diane R. "Dee" Carroll je očevidac, koji tvrdi da je Champa videla jednog decembra kad se vraćala sa druge strane jezera. Kako navodi, videla je nešto što je izgledalo kao stub. Okrenula se mužu i upitala ga što je to, ali kad je okrenula glavu nazad, "stuba" više nije bilo. Ostali su samo koncentrični krugovi.

DA LI PRIZIVATE NESREĆU U SVOJ ŽIVOT? Ova verovanja su se održala do danas sa DOBRIM razlogom

Pročitajte i:

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd