Skip to main content
Devojka žavaće žvaku

UMRLA MAJCI NA RUKAMA zbog OVE marke žvakaće gume!

Foto: SD/ilustracija
Navika da žvaće 14 komada žvakaće gume dnevno je bila previše za organizam ove tinejdžerke.

Velšanka Samanta Džekins (19) iznenada preminula, a doktori su zbog simptoma posumnjali da je reč o trovanju. Urađene su analize i sve ukazuje na to da su krivac žvakaće gume, koje su iscrple minerale iz njenog organizma.

Maria Morgan (45), njena majka, bila je ubeđena da su je žvake otrovale, pošto je zbog njih gubila potrebne mikronutrijente.

Otok na mozgu je nastao zbog niske količine minerala u njenom telu, do koga je došlo zbog veštačkih zaslađivača iz žvaka “Trident”. Samanta je koristila oko 14 žvakaćih guma dnevno, a umrla je pošto se duže vreme osećala loše i patila od glavobolja.

– Toga dana, žalila se da joj je loše i rekla mi je da ima glavobolju i probadaju je trnci. Vikala je, “Da li je ovo osećaj kad umireš? Paralizovana sam” – navela je njena majka na suđenju.

Tinejdžerka je nešto kasnije preminula u bolnici, u naručju majke, piše australijski News. Lekari su isprva mislili da je reč o trovanju, jer su joj minerali u organizmu bili na niskom nivou – rekla je Morgan.

Patolog dr. Pol Grifits, koji je radio obdukciju, je za Guardian rekao kako su u Samantinom želucu otkriveni parčići progutane gume, četiri ili pet komada.

- Samanta je preminula usled komplikacija grčeva, debalansa elektrolita i nemogućnosti varenja. Preterana konzumacija gume za žvakanje je mogla da odigra ulogu u ovome.

 

+ Pošalji komentar 4 Pogledaj sve komentare
Toni's picture

Toni

Ljudi umiru iz najčudnijih razloga...svaštaaa

0 | 0
Pepa's picture

Pepa

Ma daaaaaaaj

0 | 0
koja's picture

koja

kakva glupost

0 | 2
Раде's picture

Раде

Уопште није глупост .....

3 | 0

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd