fbpx
Skip to main content
Devojka jede sladoled

Unapredite oralni seks sladoledom

Zasladite svoj seksualni život ovom ledenom poslasticom.

Trik: Oralni seks u kombinaciji sa sladoledom

Ližite njegov penis, pa onda omiljeni sladoled i tako naizmenično. Samo pazite da vam se ne zavrti u glavi. Možete da prigušite svetlo zarad romantične atmosfere, a možete od svega ovoga napraviti i dobru zabavu, spoj uživanja i smeha, jer ipak je ovo prilično vickasta ideja.

Ostaće malo prostora za čavrljanje, ali na putu od lizalice 1 do lizalice 2, možete poželeti da kažete nešto bezobrazno. Pazite samo da se ne zanesete previše i ne počnete da ga nazivate Ledenkom ili nešto slično.

Žena jede sladoled
Foto: Profimedia

Pre nego što počnete važno je da znate jednu stvar: Nije dovoljno samo da smenjujete penis i sladoled, potrebno je da to radite na seksi način, jer je vizuelni doživljaj takođe važan. Dakle, posvetite se poslu.
Kada uspostavite ritam, eksperimentišite sa temperaturama (zadržite se malo duže na penisu, kako biste ga ugrejali, a onda napravite brzu zamenu i ohladite ga) i menjajte brzinu. Ne brinite ako sladoled počne da se topi, jednostavno ga pustite da kaplje po njegovom penisu, pa senzualno oližite kapljice.

Ledeni dodir vašeg jezika, pružiće mu neverovatno zadovoljstvo. Ukusni sladoled učiniće da jedva čekate da se spustite južnije, čak iako to do sada niste preferirali. Pitate se da li bi mogao da vam uzvrati? Pa, ne vidimo šta bi moglo u tome da ga spreči! Šta više, preporučljivo je, da ne kažemo neophodno!

Potreban alat: Sladoled

Dobra vest je da možete upotrebiti bilo koju vrstu sladoleda, dokle god je u pitanju onaj na štapiću ili u kornetu. Jer ipak, bilo bi malo teže da baratate činijom, ili porodičnim pakovanjem (to ostavite za kasnije, kad se malo ispraksujete). Eksperimentišite sa ukusima i teksturama:  kremasti, ledeni, sa lomljenim lešnicima, čokoladnim mrvicama... Birajte sami, ali se trudite da bez obzira na fantastični ukus sladoleda, ne zapostavite partnera i posvetite jednaku pažnju obema lizalicama.

Napomena: ližite, ne grizite! U naletu strasti, lako može da se desi da pomešate sladoled sa njegovom alatkom, a složićete se da bi bilo pomalo neprijatno objašnjavati bolničarima u Urgentom  kako je došlo do povrede...

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd