fbpx
Skip to main content
Orgazam

POLUDEĆE OD ZADOVOLJSTVA: Momci, zaboravite G tačku - dirajte je na ovim mestima

Foto: Profimedia
Ovo su zone koje će uzbuditi vašu partnerku ako ih budete dodirivali tokom odnosa.

Otkrivamo vam kojem delu ženskog tela morate najviše da se posvetite...

DA LI IMA FANTAZIJE KAO I VI? Ovo su 9 signala da ona želi TROJKU sa vama

Muškarci su oduvek pokušavali da otkriju i da pronađu načine kako da uzbude žene. Ne kaže se za džabe da su žene najveća misterija ovog sveta. Mi muškarci smo mnogo jednostavniji, par dodira je dovoljno da nam bude lepo, dok je sa ženama priča potpuno drugačija.

Ženski orgazam
Foto: Profimedia

Zbog toga se često postavlja pitanje te famozne G tačke. G tačka je deo tela na ženi koji pruža neverovatno zadovoljstvo, i razna istraživanja su posvećena ovoj temi kako bi se oktrilo koji je deo ženskog tela najosetljiviji. Najčešće se govori da je glavna G tačka na ženskom telu klitoris koji je neverovatno osetljiv i čijom stimulacijom žena u većini slučajeva doživi orgazam.

Koliko je važan BROJ muškaraca s kojima je žena imala seks? Evo šta kažu Srbi

Međutim, mi vam nudimo bolje rešenje koje će vam pomoći da vašoj lepšoj polovini ulepšate noć. Tačno je da je klitoris veoma osetljiv i da uzbuđuje ženu, ali je velika greška ako svu pažnju posvetite samo tom mestu ženskog tela.

orgazam
Foto: Profimedia

Istraživanja su pokazala da je zona oko klitorisa takođe uzbudljiva, kao i usne vagine i deo butina koji se nalaze u blizini. Ovo su zone koje će uzbuditi vašu partnerku ako ih budete dodirivali tokom odnosa.

Ovo su idealne poze za svaku veličinu penisa - i jedna koju treba izbegavati po svaku cenu

Dakle, potrebno je da pažnju posvetite čitavom vaginalnom delu ako želite da pružite vašoj lepšoj polovini noć koju nikad neće zaboraviti.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd