fbpx
Skip to main content
Rouling

Uskoro 3 nova filma inspirisana Harijem Poterom

Scenarijo novih filmova biće napisan prema knjizi Dž. K. Rouling iz 2001. godine, a reč je o filmskoj trilogiji. Nije poznato ko će biti glumci, ni kad filmovi izlaze.

Obožavatelji najpoznatijeg mladog čarobnjaka mogu biti mirni jer ih u budućnosti čekaju priče i filmovi inspirirani Harijem Poterom. 

Dž. K. Rouling (48) pristala je na adaptaciju svoje knjige 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' iz 2001. godine, koju je fiktivno napisao Njut Skamander. ''Njutova'' knjiga je udžbenik svih studenata prve godine u Hogvortsu. Spominje se i u prvom filmu o čarobnjaku ''Hari Poter i kamen mudraca''.

Scenarijo novih filmova biće napisan prema spomenutoj knjizi i biće u pitanju filmska trilogija. Glavni lik svih priča biće upravo Njut Skamander, piše ''New York Times''. Radnja će biti smeštena u Njujorku sedam decenija pre nego što su Hari i njegovi prijatelji Hermiona Grandžer i Ron Vejsli stigli u Hogvorts. Za planirane filmove još ne postoje datumi premijera, a nije poznato ni ko će u njima glumiti.

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd