fbpx
Skip to main content
Instagram

UVEO PROMENE NA KOJE NIKO NIJE POMISLIO: Instagram ima novitete - bićete oduševljeni

Foto: Profimedia
Moraćete više da ga koristite.

Instagram je do sada prikazivao objave u aplikaciji i na vebu po redosledu objavljivanja i korisnici su bili zadovoljni. Makar nismo čuli nikakve pridike na taj račun. Ali Instagram će to, ipak da promeni! Naime, objave će biti poređane po algoritmu relevantnosti koji će aplikacija uskoro uvesti za sve korisnike.

To znači da vreme objave neće imati veze s prikazivanjem, ali hoće to da li aplikacija misli da je nešto više za naše oči ili nije. Na taj način trebalo bi da koristimo Instagram više, jer će aplikacija ciljati samo ono što (ona misli) da volimo, a preskočiće sadržaje koji i sami (navodno) preskačemo prilikom pregledanja objava.

Ako nas pitate - nepotrebna "inovacija". Imamo gomilu Instagram objava svaki dan i sve ih pregledamo u nekoliko skrolova i taj način prikaza nam je skroz OK.

Da ne bude sve loše, Instagram je uveo tačan datum objave neke slike ili videa, pa ćete sad moći preciznije da znate kad je nešto objavljeno. Do sada je to bilo pre tri dana, dve ili 42 nedelje, a umesto takvog ispisa pojaviće se datum (i eventualno vreme objave) sadržaja.

Ako niste znali, na Instagramu možete pronaći mnoštvo pornića, a koji je tag saznajte OVDE. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Aleksej's picture

Aleksej

Realno to je debilno, šta sad ako ja želim da lajkujem samo neke stvari, ne znači da samo te stvari volim da vidim na Ig. S druge strane, možda ne ulazim često na Ig

0 | 0

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd