Skip to main content
Ispovesti - Glasno šaputanje

Uz pomoć laži sam ga naterala da me oženi

Foto: SD/ilustracija
Uradila sam ružnu stvar. Ali i preljuba koju je on počinio je ružna.

Viđala sam se sa Dejanom 18 meseci i uvek sam osećala da sam mnogo više posvećena našoj vezi nego što je on bio. Kad god bismo izašli na ručak, buljio je u druge devojke. To mi nije smetalo - neka gleda koliko hoće, samo da ih ne pipa.
Živeli smo zajedno i bilo je divno. BIla sam potpuno sigurna da je on čovek za mene i bila sam presrećna.
Ipak, imali smo jedan ozbiljan problem - naš seksualni život je poslednjih šest meseci bio je sve lošiji, toliko da smo praktično prestali da vodimo ljubav.
Smatrala sam da je to zbog toga što je on pod velikim pritiskom i stresom na poslu, pa nije mogao dovoljno da se opusti ni kod kuće. Ja sam još studirala i to mi je oduzimalo mnogo vremena, pa nisam puno ni razmišljala o tome.
Tek posle dva meseca sam shvatila da me u stvari vara sa drugom ženom. Kada je bio u kupatilu, krišom sam pregledala njegove poruke u telefonu i videla ono što svaka devojka (ili supruga) mrzi da vidi. Poruke su mu stizale od nepoznate žene. Pisalo je: "Šmekeru, juče je bilo fenomenalno. Jedva čekam da te vidim sutra." Bila sam slomljena, uništena.
Nisam imala snage da kažem Dejanu da sam otkrila njegovu prljavu tajnu. Znala sam da bi naša veza bila gotova kada bih to učinila, a iznad svega, u jedno sam bila sigurna: nisam želela da ga izgubim.
Posle malo istraživanja, utvrdila sam da je misteriozna "Jelena" u stvari Dejanova sekretarica. Bože, kakav kliše! Bilo bi mi smešno da nije bilo istina. Nisam znala koliko je njihova afera trajala, ali iz svih poruka koje sam pročitala, bilo mi je jasno da to nije bio seks za jednu noć. Srce mi je bilo slomljeno. Nisam mogla da zamislim da budem sa nekim drugim, a moja porodica je vršila na mene ogroman pritisak da se udam i dobijem dete.

Žena drži test za trudnoću
Foto: Profimedia/ilustracija

Rekla sam mojoj najboljoj drugarici Marini šta mi se dešava i zamolila je da mi pomogne da probam da spasim moju vezu. Ona je bila u petom mesecu trudnoće i posle jedne večeri, smislili smo stari trik - lažnu trudnoću. Znam da je loše tako razmišljati, ali i njegova preljuba je takođe loša stvar.
Sutradan sam otišla do supermarketa i kupila kućni test za trudnoću. Sakrila sam ga i sačekala da Dejan i ja vodimo ljubav.
Mesec dana kasnije sam otišla kod Marine da bismo naš plan sproveli u delo. Poslužila sam se njenom mokraćom. Kasnije te večeri sam Dejanu rekla da imam divne vesti za njega. Bio je nervozan, pa sam pokušala da ga smirim tako što sam rekla: "To su predivne vesti, dušo - ja sam trudna!" Izgledao je izbezumljeno i pitao me je da li sam sigurna. Pokazala sam mu test za trudnoću koji je imao "dve crte" - nepobitan dokaz.
Njegov izraz lica je bio fenomenalan! Pitao me je: "Zar ne koristiš antibebi pilule?" E, tad je već bilo vreme za cmizdrenje. Zaplakala sam i rekla: "Ali dragi, zar ne želiš da imamo dete?" Plan je uspeo.
Sutradan smo počeli da planiramo naše venčanje. Dejanovi roditelji su posvećeni pravoslavci, pa nismo mogli da im kažemo da sam trudna dok se ne venčamo.
Venčali smo se u tajnosti, a na svadbi je bila prisutna samo Marina i Dejanov kum. Naše roditelje smo iznenadili lepom vešću, a onda smo napravili i malo slavlje za njih prijatelje.
Posle dva meseca odglumila sam spontani pobačaj. On je prekinuo vezu sa svojom ljubavnicom. A ja sam bila srećno udata žena. 

Dejan i ja smo u braku već tri godine. "Drugo" dete samo što nije došlo na svet. Nije mi palo na pamet da mu kažem istinu. I nikada neće. Nisam luda. 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
17 Beograd