Skip to main content
Silovanje

UŽAS U ZAGREBU: Zarobili maloletnu trudnicu, tukli je, terali na rad i silovali

Foto: SD/ilustracija
Zbog protivpravnog oduzimanja slobode trudnoj sedamnaestogodišnjoj tinejdžerki i pretnji njenoj porodici da će ih ubiti i poslati kući poštom u paketu, nakon četiri meseca podignuta je optužnica protiv njenog muža T.M. (19), svekrve Lj.M. (48) i svekra S.K. (44) koji se trenutno nalaze iza zatvorskih rešetaka.

 ''Šta ste došli? Šta hoćete? Pobiću vas i poslati doma poštom u paketu'' vikali su majci, sestri i ujni sedamnaestogodišnje trudnice zet i njegov otac, a podržala ih je i njegova majka. Prava drama odvijala se u jednom zagrebačkom kvartu, nakon čega se prestravljena porodica snahe koju je nova porodica pretvorila u robinju obratila policiji za pomoć.

Optužnica tereti bračni par Lj.M. i S.K. i njihovog sina T.M. da su od maja do 9. avgusta u porodičnoj kući u Zagrebu držali zatočenu sedamnaestogodišnju sinovljevu suprugu. Ograničavali su joj kretanje i kontakte s roditeljima, prisiljavali je na težak fizički rad, a sve to je bilo popraćeno psovkama i fizičkim maltretiranjem.

Navodno su joj svaki put pokazivali i revolver koji bi se, ako bude neposlušna, mogao “na njoj i isprobati”. Umesto da u miru provodi trudničke dane i privikava se na buduću ulogu majke, sedamnaestogodišnjakinja je grcala u suzama, živela u strahu više meseci i rizikovala da pobaci dete.

Osim te torture, njen 19-godišnji muž ju je u julu, tvrdi tužilaštvo, u kući fizički prisilio na seksualni odnos. Proradile su, navodno, i šake.

Slučaj je dobio stravičan epilog 8.avgusta, kada su u posetu budućoj mladoj mami došle majka, sestra i ujna. Nije im se javljala na telefon pa su se zabrinule i iznenada banule na vrata porodici svoga zeta. Tada su na užasan način osetile da nisu dobrodošle, piše ''Jutarnji list''.

Odmah po ulasku u dvorište dočekao ih je svekar s bičem u ruci kojim je pokušavao udariti sestru sinovljeve supruge. Ona mu se izmicala pa su pale i teške pretnje ubijanjem, komadanjem i slanjem tijela paketom na kućnu adresu. Videvši da nema dijaloga i da je život 17-godišnjakinje ugrožen, digle su na noge policiju.

Da zet nije “cveće”, porodica mlade doznala je prekasno jer je u početku taj brak bio pun ljubavi. No, uskoro se pretvorio u retko viđenu noćnu moru.

Pogledajte i:

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
Mika's picture

Mika

Strašno vreme došlo....

0 | 0
zoran's picture

zoran

Kuda ide ovaj svet? Ima li kraja ovom užasu?

0 | 0

SD region

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Mist
16 Beograd