Skip to main content
Vršnjak viršla

VELIČINA JE BITNA: Evo kako povećati svoju "mrcinu" na prirodan način

Foto: SD/ilustracija
Santimetri su retko kad toliko važni kao kada je u pitanju naša muškost.

U redu, možda ste na SrbijaDanas.com čitali da ženama postoje i važnije stvari od veličine penisa njihovih partnera, ali kad se pita muški rod, retki su oni koji ne bi poželeli koji santimetar dužu alatljiku od one koju trenutno nose u gaćama. Da, retki bi se bunili zbog pokojeg dodatnog santimetra, a što je najbolje, takva produženja moguća su i bez ekstremnih hirurških zahvata. Bez obzira da li vam je cilj da je ostavite bez teksta kad prvi put pogleda "jednooku neman" ili samo želite da se osećate bolje u svojoj koži, ovo su načini na koje sebi možete sasvim prirodnim metodama da priuštite veću zverku.

Kris Not
Foto: Profimedia

Ne takvu zverku!

Popravite stav i izbegavajte stresne situacije

Šef vam visi za vratom, rokovi pritiskaju, a vi gubite volju za bilo čim. Da, stres stvarno može da bude zeznuta stvar, ali najgore je što može da vam ubije volju za seksom i dovede do toga da se penis kao kornjača uvuče u vaše telo. Problem leži u tome što stres smanjuje cirkulaciju krvi prema vašem međunožju, što na kraju dovodi do loše erekcije i smanjenja seksualne želje. Isto tako, pripazite i na stav, ako kojim slučajem na radnom mestu provodite mnogo vremena sedeći za stolom. Loše držanje dovodi do napetosti u mišićima u predelu međunožja, zbog koga će se dobar deo vašeg "monstruma" sakriti, što može da bude pogubno ako već u startu nemate previše toga za pohvalu.

banana kao simulacija penisa
Foto: Profimedia

Što češće erekcije

Da bi penis ostao zdrav, potrebne su mu i redovne vežbe. Jedan od načina na koji penis "vežba" su redovne erekcije. Da, dok vi spavate, “Džoni” naporno radi kako bi ostao u kondiciji za one bitnije utakmice koje se igraju pod čaršafom. Iako niste svesni, pa čak kad i ne sanjate onu si*atu komšinicu kojoj bi ga vrlo rado stavili (stavili šta? Jezik u usta, prsten na ruku, dete u stomak, metlu u šake i Bog da vas vidi), penis vrši redovno održavanje i tokom sna napravi između tri i pet "šatora" od bokserica. Naravno, dodatni trening nikada ne škodi, pa neće škoditi ni ako se uzbudite koji put tokom dana.

Erekcija
Foto: Youtube Printscreen/whatever

Kvalitetnija ishrana i gubitak kilograma

Naravno, smanjenjem pivskog stomaka fizički vam se neće povećati muškost, ali će definitivno izgledati veća. Pripazite na ishranu i namirnice koje unosite u svoje telo, jer ishrana bazirana na mesu i namirnicama bogatim mastima, sužava krvne sudove i smanjuje cirkulaciju. Vežbanje i raznovrsna ishrana većinom bazirana na voću i povrću, može da učini mnogo kada je u pitanju vaša "alatka".

prostata
Foto: Profimedia

Penis pumpa

Ako baš želite da privremeno dodate svom vršnjaku santimetar ili dva, penis pumpa nije loš način kako to da učinite. Funkcioniše na principu dovođenja krvi u penis, što rezultira čvrstom i kvalitetnom erekcijom, ali pripazite prilikom upotrebe jer može doći do povreda zbog previše korišćenja.

Bol u penisu
Foto: Profimedia

Oralna stimulacija

Istraživanje koje je imalo za cilj da pronađe prosečnu veličinu muškog ponosa, utvrdilo je da su muškarci u proseku prijavljivali veće brojke kad su im partnerke pružile oralni seks, nego kad im je "patka" izmanipulisana ručnom tehnikom. Izgleda da oralna tehnika više uzbuđuje muškarce, pa su i erekcije kvalitetnije nego kada je u pitanju ručna tehnika. Ništa, sledeći put joj recite da ako stvarno želi da vidi pravu veličinu “pitona”, neka krene sa oralnom tehnikom.

Žena gricka celer
Foto: Profimedia

Vrući tuš

Sigurni smo da ne postoji muškarac koji nije svestan da nam hladnoća i nije neki prijatelj kad želimo da se pohvalimo "mrcinom". Ali, koliko hladnoća odmaže, toliko nam toplota pomaže da postignemo veličinu kojom ćemo se ponositi. Ako već morate partnerki da šaljete fotke svog macana, onda je najbolje da se prvo bacite pod vrući tuš jer će toplota odraditi svoje i tada ste spremni za "peniselfi" u punom sjaju, piše Macho.hr.

Statua okrnjenog penisa
Foto: Profimedia

Oni su se vaćarili u vozu, a nisu bili svesni da ih neko snima - onda ih je tako izblamirao da će ga pamtiti dok su živi (više o tome OVDE).

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd