fbpx
Skip to main content
Vesna Dedić

Vesna Dedić na promociji svog romana: "Žene već uveliko plaču uz njega" (FOTO)

Foto: Srbija Danas
U kafani "Tako je suđeno", na Novom Beogradu, održana je promocija šestog po redu romana Vesne Dedić, koji nosi naziv "Čuvaj me".

Mnoge poznate ličnosti uveličale su promociju novog romana Vesne Dedić "Čuvaj me". Među njima su bili i Snežana Đurišić, Sanja Marinković, Zvezdan Terzić, Vesna Milanović, Iva Štrljić, Jelena Janković, Simonida Stanković i mnogi drugi, dok je voditelj programa bio Ivan Golušin.

Vesna Dedić
Foto: Srbija Danas

Promociju knjige, koja se od kraja maja nalazi u prodaji, otvorila je Pinkova zvezdica, Lena Stamenković, koja je sve prisutne oduševila izvođenjem pesme "Počnimo ljubav ispočetka". Nakon toga je Snežana Đurišić dala svoj doprinos, otpevavši kako je navedeno ključnu pesmu iz romana, "Lepi moj". Kako je Vesna izjavila, knjiga je već čitana i mnoge žene uveliko plaču uz nju.

Lena Stamenković
Foto: Srbija Danas

"Ono što ostale voditeljke koje pišu kriju, ja ću javno da kažem, da 50 odsto mog uspeha jesu melodrame, 50 odsto uspeha je vaša podrška", istakla je Vesna u njenom obraćanju gostima.

Takođe se zahvalila svojim kolegama, ljudima koji su učestvovali u realizaciji Balkanske ulice, kao i svojoj ćerki Lenki. Posebnu zahvalnost dobili su mališani iz Svratišta koje Vesna svakodnevno posećuje.

Vesna Dedić i deca iz Svratišta
Foto: Srbija Danas

Gosti su ostatak večeri uživali u prijatnoj atmosferi, dobrom vinu i odličnom muzičkom programu.

Promocija knjige Čuvaj me
Foto: Srbija Danas

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mist
2 Beograd