fbpx
Skip to main content
Porše Panamera

VIRI IZ MRAKA! Porše objavio tizer za novu PANAMERU - hrabrost, a ne ludost! (FOTO+VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/@motorauthority
Tajanstveno!

Porše je objavio zagonetni video kojim najavljuje drugu generaciju svoje luksuzne sportske limuzine.

Po svemu sudeći, nova Panamera je spremna da se pojavi pred očima javnosti, a Porše kao da još jednom ima potrebu da naglasi kako je lansiranje ovog modela sa 4 vrata bila ispravna odluka. U kratkom filmu, proizvođač iz Štutgarta podseća na neke od najvažnijih prekretnica u istoriji kompanije, kada je za donošenje odluka bila potrebna hrabrost (dodaćemo i vizija), dok su mnogi smatrali da je u pitanju čista ludost. 

Tako je bilo kada je Porše odlučio da motor smesti u zadnji deo svojih automobila, ali i prilikom lansiranja svog prvog SUV modela:

Porše je uoči premijere Panamere za 2017. godinu objavio dizajnersku skicu profila automobila i delimično zatamnjenu fotografiju zadnjeg dela vozila, na kojoj se vide nova stop svetla i naglašeni, široki blatobrani kao nagoveštaj sportskijeg izgleda u odnosu na prvu generaciju. 

BEZ VOZAČA I NA STRUJU: Holanđani napravili mini-bus koji SAM vozi putnike po gradu! (VIDEO)

Nedavno je na Internet dospela i fotografija kabine nove Panamere, koja otkriva da je unutrašnjost automobila modernija od aktuelne verzije, sa znatno manje klasičnih dugmića i novim, velikim ekranom multimedijalnog sistema u obliku tableta. 

MEČKA NA STRUJU! Mercedes sprema novitete - biće isti, a opet toliko različiti... (FOTO)

Displej je zauzeo najveći deo gornje pozicije središnje konzole, pa se centralni ventilacioni otvori umesto sa strane, kao na prvoj generaciji, nalaze nešto niže, na panelu na kome je i ručica menjača, a komande između vozača i suvozača se aktiviraju na dodir prsta.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
srboljub's picture

srboljub

OPAKA MAŠINA ROĐACI

0 | 0

SD noviteti

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd