Skip to main content
Selma Hajek u filmu "Everli"

Volela ga je Modelsica, a sada mu je Selma Hajek pucala u međunožje (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/MOVIECLIPS Trailers
On je žestok momak...

Zamislite da vam je partnerka u filmu neodoljiva Selma Hajek. Zamislite i da pritom imate zadatak da je ubijete. No, Selma nije samo neodoljiva - ona je i nepobediva! Umesto lovca, vi postajete lovina, a Hajekova vas više puta ranjava pištoljem - prvo u nogu, potom u međunožje i na kraju u glavu. Taj treći hitac je koban, vi umirete. Ali ko još za to mari kad vam je partnerka, bar na kratko, bila Selma Hajek - žena o kojoj mašta vaskoliko čovečanstvo.

Ova priča nije izmišljena, proživeo ju je srpski kaskader i nekadašnji učesnik VIP Velikog brata, Uroš Ćertić, koji je jedno vreme bio u vezi sa najpoznatijom Modelsicom Ivanom Stamenković Sindi. On je sa Hajekovom snimao film "Everli".

 

- Glumio sam obezbeđenje u zgradi u kojoj živi Everli, koju je glumila Selma. Njen muž me je kao bivšeg policajca unajmio da je ubijem. Selma me je najpre upucala u nogu, a ja sam puzeći otišao da previjem ranu. Onda sam se vratio da završim zadatak i pokušao da je upucam, ali ona je spretno izvukla mali pištolj iz brushaltera i upucala me prvo u međunožje, pa u glavu - prepričava Uroš za "Blic" detalje sa snimanja i dodaje da se prelepa glumica u toj sceni postidela:

- Kroz osmeh se izvinila što me je "upucala tamo dole". Nasmejao sam se i rekao joj: "Nema frke, tvrd je srpski orah", a ona se zacenila.

Uroš kaže da je Selma pristupačna za kolege glumce, čak i za početnike. 

- Ne ponaša se kao razmažena milionerka. Prava je dama. Profesionalna je i nikad ne kasni, a deluje bezbrižno jer ima nekoliko saradnika i obezbeđenje koje je neprestano uz nju. Vrlo je brižna majka. I ćerku Valentinu je vodila na snimanja - kaže Ćertić.

  

 

 

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
8 Beograd