Skip to main content
Aleksandar Vučić na sednici

Vučić: Ponudio sam SPS-u da uđe u Vladu

BEOGRAD - Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da je socijalistima ponudio da uđu u vladu u skladu s njihovom snagom, te da očekuje njihovu odluku o tome.

"SPS sam ponudio u skladu sa njihovom snagom, koja je značajno manja nego snaga SNS, ali imajući u vidi potrebu da pravimo Srbiju ujedinjenja, a ne podela, i pokazujemo da smo drugačiji od ostalih, jer znam da neka druga partija da ima 60 odsto, ne bi želela da vidi nikog drugog", rekao je Vučić na sednici Glavnog odbora stranke.

On je rekao da ga je o svim drugim rešenjima Predsedništvo juče obavezalo da pripremi sva rešenja kako bi ta vlada imala 17 članova, bila mala i efikasna.

S kompletnim sastavom vlade, kako je naveo, izaći će pred glavni odbor 25. aprila, kad će se najpre SNS izjasniti o rešenjima, nakon čega bi vlada trebalo da bude formirana 27. aprila.

"Mnogi će biti nezadovoljni, ali u maloj vladi ne može da bude puno ministara iz SNS, ali vašim trudom možete da doprinesete razvoju Srbije", poručio je Vučić članovima Glavnog odbora.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
32 Beograd