Skip to main content
Aleksandar Vučić na sednici

Vučić: Srbija će biti normalna makar svi morali da trpimo

BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke zatražio je danas podršku za teške i bolne reforme, kako Srbija ne bi doživela grčki scenario i da nad njom ne bi bila uvedena prinudna uprava.

Na početku sednice Glavnog odbora SNS on je poručio da zna da će zbog mera koje treba preduzeti svi biti ljuti, ali da ga to ne interesuje, jer od Srbije treba napraviti pristojnu zemlju, zdrave ekonomije, makar "naredne dve godine svi morali da trpimo".

"U današnjoj Srbiji u kojoj niko, čak i malo ko od nas ovde može da se podiči da je za suštinsko sprovođenje reformi, naša orijentacija mora da bude da je Srbija ispred SNS", rekao je Vučić i dodao da vise neće biti ni ispraznih putovanja po svetu sa kojih se uz debele dnevnice za Srbiju i njene građane ne donese ništa.

Moraćemo, kako je rekao, da se odreknemo svesti da možemo da čekamo da nešto padne s neba, a teret promena biće na svim građanima, ali pre svega na političarima.

Dodao je da očekuje i danas na GO bezbroj primedbi kako je već teško i plate su male, ali da želi "da narodu pokažemo da u bitku idemo svim srcem, a ne da narod ispašta a mi da uživamo".

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd