fbpx
Skip to main content
Nikola Nikodijević, novi predsednik Skupštine grada Beograda

Vujošević je malo neuravnotežen

Foto: Tanjug
Naravno da inicijativa da budemo domaćini fajnal-fora Evrolige nema veze s tim ko učestvuje, već jednostavno želimo da iskoristimno najbolji mogući trenutak - kaže Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine Grada Beograda, replicirajući treneru Partizana

U najavi novog večitog derbija, ovog puta košarkaškog, Duško Vujošević, trener Partizana ponovo spomenuo Grad Beograd. Ovog puta zbog želje da organizuje fajnal-for Evrolige. Naravno, ovakva izjava, sama po sebi, ne bi bila problem, ali je dodatak „da, sada kada Partizan ne učestvuje“ primorao Nikolu Nikodijevića, predsednika Skupštine Beograda da replicira.

- Takve izjave je nepotrebno komentarisati i mislim da su pomalo neuravnotežene. Poslednje što očekujete da tako nešto kaže čovek koji se bavi sportom. Naravno da inicijativa da budemo domaćini fajnal-fora Evrolige nema veze s tim ko učestvuje, već jednostavno želimo da iskoristimno najbolji mogući trenutak - kaže Nikodijević za Kurir i nastavlja:

- Zamislite samo kakva će to biti promocija Srbije i Beograda. Pa doći će nam 15.000 stranih turista, korist za Turističku organizaciju Beograda biće ogromna.

Otvaranje novog „fronta“ je nepotrebno, a ne znamo da li će biti daljeg repliciranja. Zarad stanja... Bolje da ga ne bude.

(kurir)

SD košarka

SD fudbal

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
5 Beograd