Skip to main content
Miroslav Vulićević

VULIĆEVIĆ: Nedostaju mi saigrači, ali radim neumorno kako bih se vratio što pre!

Foto: MN Press
Dosta je bolno, ne daj Bože nikome ali svaka muka se zaboravi. Prvi period oporavka sam završio, sada radim na stabilizaciji i vraćanju u formu i za sada sve ide kako treba, rekao je prvotimac crno-belih.

Od početka sezone jedna od najbitnijih karika u igri Partizana bio je Miroslav Vulićević. Sjajne partije iskusnog defanzivca prekinula je povreda ligamenata zbog koje je morao na prinudnu pauzu. 

- Ni jedan doktor ne može da uvtrdi kada je došlo do povrede. Možda sam dobio neki udarac u Grčkoj pa se ligament polako kidao i onda je na derbiju definitivno pukao. Do sada me je pratilo da nisam imao ni jednu povredu nikada se nisam žalio na veliki broj utakmica. Ali eto, ovo mi se sada desilo i šta da se radi iz ove kože se ne može. Radim neumorno, kako bi se vratio što pre i što spremniji. Dosta je bolno, ne daj Bože nikome ali svaka muka se zaboravi. Prvi period oporavka sam završio, sada radim na stabilizaciji i vraćanju u formu i za sada sve ide kako treba - rekao je Vulićević za zvanični youtube kanal fudbalskog kluba Partizan.

Miroslav Vulićević
Foto: MN Press

Još iz vremena kada ste igrali u Vojvodini veže vas prijateljstvo sa Petrom Škuletićem?

- Odgovara mi što fudbalski, što privatno, imamo neke svoje šale. Imamo neke svoje šale, dosta toga smo prošli zajedno. Imamo dosta otvoren odnos, za njega imam samo reči hvale. On mi je više od kolege, više od prijatelja.

Kada je iz Vojvodine prešao u Partizan, svima je bilo jasno da se radi o kvalitetnom i povučenom momku. Vulićević je otkrio zbog čega se opredelio baš za crno-bele?

- Kao što sam rekao na svom prvom predstavljanju u klubu. Konstantna borba, trka za trofejima, utakmice u Evropi. Imao sam par inostranih ponuda, međutim želeo sam da ostavim neki pečat, osvojim neki trofej. Da znam da imam iza sebe, kada završim karijeru, da budem ponosan na to što sam osvojio. U tom trenutku je i Marko Nikolić postao trener Partizana pa mi je možda i to malo pomoglo pri donošenju odluke - otkrio je Vulićević.

Ekipa Partizana
Foto: MN Press

S obzirom na to da oporavak od povrede ligamenata zahteva dugotrajan oporavak, Vulićević ističe da mu ekipa izuzetno nedostaje.

- Nedostaju mi saigrači i ekipna atmosfera. Ali kada god mogu odem da ih posetim, da osetim taj ambijent. Šta je tu je, sada ide i pauza koju ću maksimalno da iskoristim kako bih kada krenu pripreme što pre uhvatio priključak - rekao je Vulićević.  

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd