Skip to main content
Žarko Zečević

ZEČEVIĆ: Đurić laže!

Foto: MN Press
Nekadašnji generalni sekretar FK Partizan odgovorio sadašnjem predsedniku da u Humskoj nije ostavio dug od 18,2 miliona evra kada je otišao. Usput, uprava ni danas neće imati UO.

Kako to obično bija u nas Srba, prljav veš na videlo mora da izađe kad-tad. Iako je u prošlosti bio poznat kao neko ko se nije mnogo pojavljivao u medijima, eks generalni sekretar FK Partizan Žarko Zečević nije mogao, bar tako kaže, da prećuti izjavu Dragana Đurića da je u Humskoj ostavio dug od 18 i kusur miliona evra.

- Nemam običaj da se prepucavam po medijima, ali sam iziritiran nekim detaljima koji su došli iz usta sadašnjih članova uprave – rekao je u razgovoru za Sport Zečević i između ostalog dodao:

- Tvrdnja Dragana Đurića da smo mu mi ostavili 18,2 miliona evra duga je čista laž! Kada sam otišao iz Partizana papirologija je bila sređena. Predao sam dokumenta, zavedene zapisnike, potraživanja... Potraživanja nemaju veze s cifrom na koju se gospodin poziva, nisu ni blizu.

Podsetimo, u Humskoj je mnogo toga nedorečeno, a veliki broj zaposlenih u štrajku zbog ogromnih dugovanja. Usput, prvi put je u javnost izašla informacija o visini duga, a kako sada stvari stoje, odložen je, još jednom, Upravni odbor, koji je trebalo da bude održan danas (ponedeljak 15. decembar).

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd