Skip to main content
Tinejdžeri na kauču

ŽELITE DA "SKINETE MRAK"? Evo kako da IZGUBITE NEVINOST u četiri koraka!

Foto: Profimedia
Spremni ste za prvi seks? Ovi saveti će vam pomoći da vam to bude prijatno i nezaboravno iskustvo.

1. Informišite se o svojoj anatomiji

Muškarac i žena u krevetu
Foto: Profimedia

 

Verovatno već znate šta ide gde, ali bitno je da znate i neke dodatne stvari kako bi vam prvo seksualno iskustvo bilo što prijatnije.

Prvo i osnovno  - himen. Ne, to nije barijera otporana na metke, koja se veoma teško probija i pritom izaziva neizdrživ bol. To je samo tanka membrana koja prekriva ulaz u vašu vaginu. Čak ima i malu rupicu kroz koju može da prolazi menstruacija. Tako da ne brinite - njegovo cepanje je veoma lako. Bol koji ćete osetiti individualan je i zavisi od devojke do devojke. Ne brinite, uopšte nije toliko strašno kao što zvuči. I prolazi u roku od najviše par minuta. Najgore je da prekinete ako osetite bol, onda će vas svaki sledeći pokušaj ponovo boleti. Stisnite zube, izdržite dok partnerov vršnjak ne probije put do vaše oaze zadovoljstva, ubrzo će bol minuti, a vi ćete uživati.

2. Budite sigurni da to stvarno želite

Naravno, gubljenje nevinosti uvek sa sobom nosi određenu dozu nervoze, ali ako ste pod stresom i pritiskom, uplašeno i nelagodno, odložite ovo iskustvo jer verovatno niste još spremni za njega. Blaga trema je normalna, ali ako u vama taj čin budi osećaj panike, onda još nije vreme za njega.

Vaš partner je takođe veliki činilac u ovoj seksualnoj jednačini. Na njemu je da vas ne pritiska, da da sve od sebe da vas opusti i da učini da se osećate sigurno. On nikako ne sme uticati na vašu odluku - prvi seks treba da imate samo i isključivo kada VI osetite da je pravo vreme za to. Ako se dvoumite, pročitajte OVDE kada je pravo vreme za prvi seks i rešite nedoumice.

Momak i devojka naslonjeni jedno na drugo
Foto: Profimedia

3. Predigra, predigra i opet predigra

Duža i nežni­ja pre­di­gra po­moći će vam da se opustite, da se fokusirate na to što se trenutno događa, na partnerovu blizinu, njegov dodir, miris, strastvene poljupce. Što je predigra vrelija, manje ćete se koncentrisati na sam čin spajanja vaših tela, i zaboravićete na bol koju nesvesno očekujete. A ona će možda i izostati!

Par se ljubi u krevetu
Foto: Profimedia

4. Polako, polagano

Prvi prodor u vašu oazu zadovoljstva nikako ne treba da bude grub, već nežan, spor i lagan. Vi ste ta koja treba da odredi tempo i pritisak koji vam odgovara, a na partneru to da ispoštuje. Takođe, Londonski most, obrnutu kaubojku, "doggy style" i ostale poze ostavite za neki drugi put, za skidanje mraka najbolja je dobra, stara misionarska poza. Vi ležite, tako da ste već u prijatnijem položaju, a vaš partner neka prati vaše izraze lica.

Napomena: Ako ste odlučili da je vreme za ovaj korak OVDE pročitajte kako da vam to bude nezaboravno iskustvo. I zapamtite - guma glavu čuva, zato ne zaboravite na zaštitu! 

Muškarac i devojka se ljube
Foto: Profimedia

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pljuskovi slabog intenziteta
20 Beograd