Skip to main content
Seks tokom menstruacije

ŽUDIM DA OSETIM MUŠKARCA U SEBI: Suzana nije imala seks 17 godina, ovo je njena ispovest

Foto: Profimedia
A vi se unervozite posle nedelju dana ?

U današnje vreme, kada je sve seksualizovano do krajnjih granica, prosto je neverovatno da neko godinama nema seks. Međutim, mnogi ljudi godinama samuju i nemaju nikakve intimne odnose, samo se o tome slabo govori.

Suzan sada ima 55 godina. Od kada se njena poslednja veza završila, pre 17 godina, imala je samo nekoliko intimnih susreta ubrzo nakon toga i od tada više ni sa kim nije vodila ljubav.

Oko jedne četvrtine svih žena preko 40 godina uopšte nema seksualne odnose. Suzan se, kao i većina njih, pomirila s činjenicom da više nikada neće biti intimna s muškarcem.

– Vreme se jednostavno izvuklo. Dani su se pretvorili u nedelje, nedelje u mesece, meseci u godine. Nisam se ni okrenula, a shvatila sam da sam već jako dugo bez seksa – kaže Suzan.

Prema statistici, čak 28 odsto žena preko 40 godina živi u celibatu.

– Kada odrastete u srećnoj porodici gde su roditelji u srećnom braku koji traje 60 godina, normalno je da očekujete da ćete imati nekog ko će vas voleti i s kim ćete ostariti – kaže Suzan.

– Moja želja da osetim muške ruke na sebi, da se osetim voljenom bar na trenutak, je tolika da sam čak razmišljala da se nekome ponudim samo za seks – priča ona ,a prenosi britanski "Dejli mejl".

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd