Skip to main content
Navijači Crvene zvezde na utakmici sa Javorom

Zvezda razočarana u Novi Pazar

Nikada nismo koristili alibije da bismo otkazivali gostoprimstvo gostujućim navijačima – navodi se u saopštenju crveno-belih.

FK Crvena zvezda obavestio je javnost da je u sredu u podne dobio faks FK Novi Pazar i odgovorio na njegovo, kako se navodi,  „alibi“ ponašanje.

- FK Novi Pazar donosi odluku da će meč sa FK Crvena zvezda biti organizovan bez prisustva navijača FK Crvena zvezda, što podrazumeva da istina neće biti izdate karte za ulaz, i takođe neće biti obezbeđen segment tribine predviđen za iste. Takođe organizator neće dozvoliti ulazak bilo kojeg navijača u zoni stadiona kao i na stadionu bez karte. Napominjemo da je FK Novi Pazar opredelio 400 ulaznica za gostujuće navijače, pod uslovom da isti dođu u organizaciji svoga kluba i organizovano, koje im neće biti dostavljene. Smatramo, a što je zaključak sa organizacionog sastanka, da pojedinačan dolazak istih ne bi bio potpuno kontrolisan, a što znači i nepotpuno bezbedan te iz tog razloga doneta je ova odluka – piše u dopisu FK Novi Pazar.

Klub iz Ljutice Bogdana naglasio je, sa druge strane, da je duboko razočaran ovakvim potezom FK Novi Pazar.

-  Nikada nismo koristili slične alibije da bismo otkazivali gostoprimstvo gostujućim navijačima. Pismo koje smo dobili puno je ‘zamena teza’ i zamena uloga, jer nije Crvena zvezda organizator meča u Novom Pazaru već istoimeni klub, te od svojih domaćina shodno fudbalskim i državnim zakonima očekujemo da isti meč i organizuju na nivou na kojem zahtevaju propozicije Jelen Superlige. Istina je da FK Crvena zvezda ne organizuje dolazak svojih navijača. Uprkos tome, dolazak naših navijača i simpatizera moguć je, te je FK Novi Pazar dužan da svim gledaocima sa kartama obezbedi ulazak na stadion, a gostujućim navijačima i poseban sektor – naveo je FK Crvena zvezda.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD mundobasket 2019

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd