Skip to main content
24.05.2019. • 09:41

NJENO PISMO ŠOKIRALO SRBIJU! Maja je Beograđanka koja ima sve ali je htela da se UBIJE! - Komentari

Dešavalo vam se da se jednog jutra probudite, da vas mrzi da se obučete, odete na kafu. Da lažete druge da imate obaveze, a samo sedite slomljeni zbog proteklih dešavanja u vašem životu i problema koji, čini se, nemaju rešenje.
Povratak na članak
Tesla's picture

Tesla

Volontiranje i pomaganje bolesnima, nesrećnima onima koji žele da žive a nemaju mogućnosti, to otvara oči. To oslobađa dušu okova gde smo se sami zatvorili ili smo se nepažnjom tu zatekli i zarobili.

1 | 1
Tesla's picture

Tesla

Ljudi zaboravljaju da je duh večan. Uništenjem tela nećete rešiti ništa i duša će nastaviti da pati i da luta. Pronađite je i spasite je, ovde i sada. Trgnite se ljudi!

1 | 1
Dara's picture

Dara

Dakle, ne mozete sami a trazite od psihijatra da vas "sredi", jer su vam potrebni uputi za zivot, podrska, odredjenje sta je dobro a sta lose, lepo ili ruzno, vredno ili bezvredno, valjano ili ocajno, odgovorno ili neodgovorno. Hajde da sve proglasimo bolescu i da svima su potrebni lekovi, droga ili terapija, ali to se zove zivot. Ima uspone i padove, nece vam niko pomoci osim sebe same.

3 | 2
Milica's picture

Milica

Majo draga, niste vi bolesni već je bolestan sistem, moderno društvo koje nas ukalupljuje. A duhu jednog ljudskog bića treba mnogo više... Zar nije očigledno da je broj depresivnih alarmantno veliki i sa sve većom globalizacijom i modernizacijom sve je veći. Ne odbacujte svoj dragoceni život, jer je život jedan... Krenite u potragu za sobom...isplatiće se. Srećno Majo.

3 | 1
emma's picture

emma

...borila sam se sa napadima tri godina svakog dana i svake noći...sa sobom sa mržnom prema samoj sebi. Obraćanje Bogu je pomoglo takođe, ljutila sam se na Njega, na sebe...pričala sa Njim... Obratila se u Hrišćanstvo (do tada nisam bila vernik) Shvatila da mi je život dat na dar i da ga mogu protraćiti, uništiti ili napraviti nešto... Sada je moj život kvalitetniji, svesniji....bori se molim te..

3 | 1
ema 's picture

ema

Majo, želim ti da ozdraviš i da ponovo budeš ona stara sa voljom za životom, elanom i ljubavlju u sebi. Prošla sam to i znam šta znači želeti samo da te nema. Tada sam zamislila kako bi bilo da me nema, da se nikada nisam ni rodila. Kako bi bilo da sam neko drugi. Shvatila sam zapravo šta je u pitanju. Bila sam zarobljena u sopstvenom identitetu, koji čak nisam sama ni stvorila...

5 | 2
Tuga ili Radost's picture

Tuga ili Radost

Pronadjite spas u veri!!!!! Molite se Bogu. Bog ce doci! Toliko cudotvornih izlecenja od nasih svetaca za ljude koji su verovali!!!!! Ostrog i mnogi drugi na ocigled prisutnog naroda!!!! Znaci Vera slavna vera pravoslavna!!!!!!! Ostajte s Bogom

0 | 2
Dozvoljen je unos 400 karaktera.
1 + 1 = Reši jednostavan matematički zadatak i upiši rezultat, npr. za 1+3, upiši 4.
Vremenska prognoza
Pretežno vedro
19 Beograd