Skip to main content
10.06.2019. • 23:08

Uključiš veš mašinu, stižu "komunalci" - 5.000 dinara! Ne daj Bože da ti se dete igra loptom... Stiže rigorozni zakon! - Komentari

Žitelje stambenih zgrada u Srbiji uskoro očekuju novi, rigorozni propisi o stanovanju.
Povratak na članak
Vesna Beograd's picture

Vesna Beograd

Ko još usisava posle 23, svašta! A ovo drugo su budalaštine. Jeftina struja je od 12 (ponoć) do 8 ujutro! Naravno da ću u ponoć da uključim veš mašinu. Da je uključim u 7 ujutro? Kasno je, u 8 završava jeftina struja a program pere po 2 sata beli veš. A možda da nemamo decu? Lepo su smislili način za uzimanje para, kao i 1000 din taksa kad hoćemo da krečimo da bi napisali da ne treba dozvola!

5 | 3
Coa's picture

Coa

Boze, na ovo hoce samo pare nema tu uredbe u Srbijici nasoj. Tako ako to ljudi budu radili svako ce svakoga za bilo sta moci da prijavljuje, bolest a to drzava i hoce totalnu neslogu unutar naroda. Resenje postoji, bunt. Naravno gledajte da kupujete lose novogradnje i punite sns stranku vasim parama, koje naravno dizete po bankama. Ko zeli idilu moze je imati jedino u svojoj kuci.

7 | 3
Margita's picture

Margita

Napokon! Iz zgrade sam bukvalno pobegla upravo zbog komšija kojima je kućno vaspitanje nepoznat pojam, a za kućni red ne haju! Jedino kad nekog udariš po džepu počeće da poštuje pravila zajedničkog življenja. Ovo je jedan od najpametnijih zakona ikada donetih! Iskreno, povećele bih ja još više ove kazne. Au, al će se puniti opštinski budžeti!!!

6 | 13
Dozvoljen je unos 400 karaktera.
2 + 0 = Reši jednostavan matematički zadatak i upiši rezultat, npr. za 1+3, upiši 4.
Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd