Skip to main content
11.06.2019. • 23:21

Nazvao je RASTURAČICOM BRAKA! Luna Đogani poludela u emisiji UŽIVO nakon provokacije voditelja! - Komentari

Pobesnela!
Povratak na članak
mira's picture

mira

najnormalnija najpristojnija sinoc u emisiji.ove druge samo sa trouglovima napred,kao striptiz onaj najprostiji vulgaran .ne zna se ko je bio najvulgarniji dal stanija dal sandra.doroteja i luna su odudarale od ovih prostakusa.

5 | 2
cica's picture

cica

kad voditelj hoce sebe da uzdigne a drugog da pokopa,sramota.tema soua je bilo nesto drugo a ne on sto je on rekao.ova pobednica nikad nece ostaviti ovu devojku na miru,brak je sloba rasturio.ovo ce trajati sve dotle dok ona ne progovori,samo da kaze dve recenice koje joj je on rekao ispod pokrivaca o presvetoj mariji magdaleni.

4 | 3
Marija's picture

Marija

Samo je istinu rekao , a to sto nekog vredja istina ,nije njegov problem! Na to je trebala misliti ta ista Luna u Zadruzi 1!

8 | 3
utopia's picture

utopia

...i jos cita dok se bruka....stvarno nije na mestu tako ponizavati jes da mu je do #kadra al mogao je to profesonalnije izvesti ako je iko platio i svoje i tude greske onda je to definitivno luna....ona svu sramotu i tugu nosi na svojim ledjima a dok druga i treca strana lupa lovu gde stigne.......

5 | 6
Tamara's picture

Tamara

Bruka od komentara. Kakav prostak. Luna sledeci put kad takvu dobije najavu (jadan on rastavila mu tako"dobar" i dug brak u kome ukupno nisu bili ni dve godine, a od dece ni reci-hajde bre. Naterala ga Luna- dete za njega) treba da ode iz emisije. A emisija humoristickog karaktera.

6 | 16
Cvijic's picture

Cvijic

Nije poenta u tome koliko je neko dugo u braku : problem je da se jedna činjenica prizna : U vezi tj.braku , gde je troje NIKAD ne može samo jedna osoba biti kriva! Na stranu što je odnos Kija-Radanovic jako "suspekt". "G-din" sa leptir masnom koji,zbog zadriglosti, ne moze uredno da zakopčka košulju rekao je mnogo o sebi sinoc i nije mi ni vredan daljeg komentara.

3 | 5
Tamara's picture

Tamara

Na sta lici ovakva najava. Kakav prostak. Cudi me da Ognjen nije reagovao. Da sam na Luninom mestu ja bih napustila emisiju.

9 | 14
Dozvoljen je unos 400 karaktera.
1 + 3 = Reši jednostavan matematički zadatak i upiši rezultat, npr. za 1+3, upiši 4.
Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd