Skip to main content
19.07.2019. • 00:47

PRVA IZREČENA KAZNA PO NOVOJ ODLUCI O KUĆNOM REDU: Dvogodišnje dete trčalo po stanu, pa komšija prijavio - Komentari

Porodica Elezović iz Beograda morala je da plati kaznu od 2.500 dinara, zato što im je dvogodišnje dete trčalo po stanu!
Povratak na članak
Cole's picture

Cole

ma nego sta samo naplacujet gluposti, a sto vam ygrade smrde sto se urusavaju fasade, sto je sve dotrajalo kakve to veze ima....

1 | 1
Una's picture

Una

Da li svi Vi koji imate toliko losih kometara imate decu?Pitam se pitam?

1 | 3
Mima's picture

Mima

Sta bi rekao komsija, kome je smetalo trcanje dvogodisnjaka, po stanu iznad njegovog, da mu je neko od komsija od jednog veceg stana pravio dva manja sa sve novim vratima za ulaz u stan iz hodnika-naravno. Busilica je nemilosrdno radila od ujutro pa sve do navece. Stanari su bukvalno bezali iz svojih stanova. Buka je bila uzasna. Imao je urednu dozvolu od gradjevinske inspekcije u Zrenjaninu.

1 | 1
Gagi's picture

Gagi

normalno deca igraju se nisu ona kriva roditelji treba da posvete pažnju zna se gde se juri skače i igra park igralište itd. mora da se poštuje i kućni red tako da se slažem sa komentarima

5 | 2
Eto's picture

Eto

Postoji prosto resenje. Dete prvo u obdaniste, pa posle u park - van vremena "mira" - pa ce se lepo izigrati, umoriti, svrteti guzicu u stanu i samo cekati da legne da spava. Usput ce i cenjeni roditelji imati vremena da popricaju sa njim i - ne daj boze - nesto ga pametno nauce, recimo da ni tokom igre ne mora da se dernja kao da ga svi vrazi gone, jer niko nije gluv.

8 | 8
Toliko's picture

Toliko

Krajnje je vreme da se zavede red po stambenim zgradama jer se siroke narodne mase cesto ponasaju kao da i dalje stanuju po planinama i salasima, potpuno zanemarujuci da imaju komsije sa svih strana, pa buke i dreke kol'ko oces!

4 | 2
ljubica's picture

ljubica

Trebalo je da plati jos vise. Dete od 2 godine i 10 kg. vise od godinu dana maltretira komsije. Ako to ono zaista radi. Zamislite sta ce tek da radi kada bude imalo 12 godina i 50 kila?

4 | 8
Susjed iz pakka's picture

Susjed iz pakka

Malog u zatvor dugogodišnji jer uznemirava dedu koji je prije 60 godina to radio isto susjedima,volio bih više imati malog za susjeda nego ovog dedu.

2 | 2
Steva 's picture

Steva

Kako je izrečena kazna, kad zakon nije ni izglasan.

4 | 3
Komentar nemoguća djeca's picture

Komentar nemoguća djeca

Netreba imati djecu samo prave probleme treba ih odgajati da budu dobri i savršeni😂a po potrebi spretni i uspješni kao na neki prekidač da uključiš dajte molim vas kakvi su to komentari ,treba ih maknut sa TV i kompa a kad se maknu evo kazne za roditelje .

1 | 2
Dozvoljen je unos 400 karaktera.
11 + 4 = Reši jednostavan matematički zadatak i upiši rezultat, npr. za 1+3, upiši 4.
Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd